--> -->

Anunț șoc: „Se va trage cortina”


-->
Dănuț Lupu este convins că după retrogradarea lui Dinamo în Liga 2, până la faliment mai este doar un pas.

„Torje, Filip și restul celor din lot vor rămâne în istoria lui Dinamo ca fotbaliștii care au făcut de râs acest club, iar unii dintre ei chiar trebuie să se întrebe dacă mai merită să își continue cariera de jucători. Unii poate că își vor găsi și alte echipe să mai joace, dar alți trebuie să se lase și să își arunce carnetele.

Dacă noi și alți jucători din diferite generații ne băteam la cupe și campionate, acești actuali jucători ai lui Uhrin au pătat imaginea și istoria lui Dinamo. Să le fie mare rușine! Însă, după părerea mea și liderii de galerie au o mare vină. Elias trebuie să iasă acum în față și să dea unele explicații, să nu se ascundă. Pe ce jucători au cheltuit ei banii și cum au gestionat ei banii dați de suporteri? Cum își vor mai recupera sumele cei care au dat acei banii ăia? Eu înțeleg că suporterii au vrut să ajute, dar nu te băga să aduci antrenori și jucători că uite că nu te pricepi. Cum să aduceți peste 50 de jucătpri într-un sezon la Dinamo? Și antrenori câți au fost?”

„La Dinamo se va trage cortina”

De unde? S-au dus naiba și banii din drepturile TV. Ce vei primi pentru Liga 2 de la televiziuni îți cumperi două gume și semințe. Jos pălăria suporterilor că au încercat să ajute, dar vedeți ce se întâmplă când te implici peste măsură la echipă? De ce l-au dat afară pe Rednic? Ca să ce? Exemplul implicării la Dinamo a suporterilor în conducerea unei echipe de fotbal nu trebuie să mai fie urmat de nicio altă galerie. Îmi este tare teamă că la Dinamo se va trage cortina! Știți de ce? Cine o să vină și o să bage milioane de euro pentru plata datoriilor? S-a făcut un plan de reorganizare, iar acolo s-a specificat cum și când își vor primi unii oameni banii.

Vedeți că până în decembrie 2022 trebuie plătite niște datorii destul de mari, iar apoi trebuie să îți și faci o echipă bună de promovare. Pentru a avea o echipă bună de promovare îți cam trebuie două milioane și ceva de euro. Am văzut că Uhrin ar cam vrea să rămână, dar unde? Fotbal pe burta goală nu se poate”, a spus Dănuț Lupu pentru ProSport.

Citește și:

Codin Maticiuc: “Ajutați-mă să-l falimentez pe Țiriac!”

Previous Un jucător de la Dinamo îl distruge pe Uhrin
Next Cosmin Matei a semnat cu o altă echipă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *