Anunț șoc: „Mircea Rednic va renunța la toți jucătorii aduși de el!”


Dinu Gheorghe, fost președinte de club în Liga 1, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a anunțat că antrenorul Mircea Rednic are de gând să îi dea afară de la Dinamo pe toți jucătorii pe care el i-a adus la echipă.

După cele 19 etape disputate în acest sezon al Ligii 1, Dinamo ocupă penultimul loc în clasament, cu doar 12 puncte, având-o în spatele ei doar pe Academica Clinceni, cu zece puncte.

Conducerea clubului Dinamo, prin vocea administratorului judiciar Răzvan Zăvăleanu, a anunțat că Mircea Rednic va avea continuitate pe banca tehnică și încredere totală din partea acționarilor.

În acest context, Dinu Gheorghe este convins că Mircea Rednic va face curățenie în lotul lui Dinamo și îi va da afară pe jucătorii pe care chiar el i-a adus la echipă.

„Rednic încearcă să își facă numărul lui, el profit de afirmația făcută de Zăvăleanu, a fost cu două tăișuri, probabil că nu are așa multă experiență de condus un club. Când a spus că Rednic trebuie să oprească 25 de jucători mari și lați, el să-I oprească. Să-I dea voie lui Rednic să oprească, dar tu, Zăvăleanu, cu cei care pleacă să rezolvi. Cum?! Rezolvi.

Aici este o problemă. Toți jucătorii aduși de Rednic la propunerea lui, vor pleca. Eu așa am înțeles, știu eu din informațiile mele. Putea să fie de cineva mulțumit?!”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

Michael Espinosa, Cătălin Carp, Nikolaos Kainourgios, Marko Nunic, Tomas Vestenicky, Petar Gluhakovic sunt jucătorii pe care Mircea Rednic i-a adus la Dinamo în toamna acestui an.

Citește și:

Ultima șansă a acestui jucător la Dinamo în fața lui Rednic

-->
Previous Deian Sorescu, schimbare mare făcută: ”A semnat cu ei”
Next Ofertă pentru Deian Sorescu din Rusia

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *