Anunț șoc: „Mai bine o iei de la zero”


-->
Dinamo este aproape de colaps, iar Marius Niculae crede că varianta cea mai bună ar fi revenirea în elită din liga a patra.

Fostul mare atacant din „Ștefan cel Mare” este la curent cu datoriile clubului și crede că modelul Rapid este unul de urmat pentru cei de la Dinamo.

La primul sezon de la revenirea în Liga 1, Rapid a fost la un pas să prindă play-off-ul, iar în ediția viitoare de campionat are ambții și mai mari, după sosirea investitorului Dan Șucu.

Deși fanii din DDB nu concep ca echipa să o ia de la zero, din liga a patra, Marius Niculae susține că aceasta este soluția, în contextul în care datoriile sunt tot mai mari.

„Nu mă așteptam ca Dinamo să retrogradeze pe teren. Sunt niște datorii foarte mari care trebuie achitate. Știu că săptămâna viitoare vor anunța într-o conferință de presă că vor să adune o sumă importantă de bani pentru a salva echipa. Mai bine o iei de la zero, așa cum a luat-o Rapid, un exemplu foarte bun”, a afirmat Marius Niculae, conform Prosport.

Administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu le-a transmis suporterilor lui Dinamo că reacția lui Dorin Șerdean, care a spus că gruparea din Șos. Ștefan cel Mare se îndreaptă spre faliment, este una nefondată.

Citește și:

Cătălin Moroșanu despre porecla ”Moartea din Carpați”: ”El mi-a zis așa”

Previous Dinamo e aproape de prima lovitură
Next Ce antrenor ar veni și acum la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *