Anunț optimist: „Dinamo nu moare”


Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă despre posibilele transferuri de la echipă. Oficialul „câinilor” nu exclude venirea unor jucători cu nume în Ștefan cel Mare, însă a recunoscut că aceștia trebuie să accepte anumite condiții. Totodată, Nicolae a dezvăluit că se lucrează intens la baza de pregătire de la Săftica, pentru ca jucătorii și antrenorul să aibă parte de cele mai bune condiții din noul sezon.

„În privința venirilor, niciodată nu trebuie să spunem niciodată. Nu m-aș grăbi să expun clar că nu vor veni jucători cu nume la Dinamo. Avem nevoie de fotbaliști care să vină și să accepte condițiile actuale de la club. Lucrăm la o strategie în momentul de față, nu doarme nimeni să știți.

Eu de când au plecat băieții în vacanță am fost în șantier. Încercăm să îmbunătățim baza de pregătire de la Săftica, pentru că nu s-a mai făcut nimic de foarte mulți ani. Vrem să facem totul de patru stele plus, pentru ca băieții să aibă parte de cele mai bune condiții. Pot să vă spun doar atât, Dinamo nu moare!” ,a spus Mario Nicolae, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Citește și:

Marcel Ciolacu despre acuzațiile că ar fi omul Serviciilor: “Toți sunt, mai puțin securiștii adevărați”

-->
Previous Fabbrin a vorbit despre viitorul său la Dinamo
Next Ultimele detalii despre transferul lui Sorescu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *