Anunț oficial: „El este marele favorit”


Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, anunță că Dario Bonetti (60 de ani) nu mai este antrenorul „câinilor”.

„Nu a fost o rezilieze bilaterală, ci unilaterală, în baza legii insolvenței. Dario Bonetti nu mai este antrenorul celor de la Dinamo!”, a declarat Zăvăleanu, conform Fanatik.

Întrebat de ce Dinamo a așteptat aproape două săptămâni să recurgă la această decizie, deși legea i-ar fi permis să nu-l mai aștepte pe Bonetti, Zăvăleanu a motivat întârzierea într-un răspuns pentru Gazeta Sporturilor:

„Noi așteptam să-și dea el demisia de onoare, după eșecul cu FCSB. N-a venit, astfel că am luat decizia să reziliem unilateral contractul. Avem această opțiune, ne permite legea insolvenței să renunțăm la orice contract pe care îl considerăm dezavantajos clubului în primele 3 luni de la intrarea în insolvență. Bonetti poate ataca decizia, bineînțeles, dar eu spun că suntem acoperiți în totalitate de lege”.

Din informațiile GSP, Bonetti este cu salariul la zi, achitat până la 15 septembrie inclusiv.

Mircea Rednic (59 de ani) e în pole-position s-o preia pe Dinamo. „Nu cred că vom numi un antrenor până la pauza dedicată echipelor naționale. Pot să vă spun doar că Mircea Rednic e marele favorit”, a mai spus Zăvăleanu pentru Gazetă.

Citește și:

CTP, concluzie dură după alegerile liberalilor: ”Klaus Iohannis a fost reales”. Dezvăluire după 7 ani

-->
Previous Dario Bonetti este istorie
Next Cum a ajuns Răzvan Zăvăleanu la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.