Anunț oficial. De când revine Lobonț în fotbalul românesc


Bogdan Lobonț se va întoarce în fotbalul intern așa cum vă anunțam la finele lunii octombrie. După un deceniu petrecut la AS Roma, Lobby, acum antrenor, își începe o nouă carieră și a decis să o pornească de jos. Deși a fost în cărți și la Dinamo, înainte de numirea lui Claudiu Niculescu, Lobonț a acceptat să preia pe U Cluj. Site-ul oficial al echipei de pe locul 6 în liga secundă a făcut anunțul oficial:

”FC Universitatea Cluj și Bogdan Lobonț au ajuns la un acord, urmând ca fostul «internațional» să ocupe postul de antrenor principal al echipei noastre începând cu 1 ianuarie 2019. Aceasta va fi prima experiență ca tehnician a omului care a strâns 86 de selecții în tricoul primei reprezentative de fotbal a României, pentru care a bifat două turnee finale de Campionat European, EURO 2000, respectiv EURO 2008.

Pe lângă rolul de antrenor principal al primei echipe, Bogdan Lobonţ va superviza și activitatea Academiei de Copii și Juniori, unde va fi implementat un model similar cu cel întâlnit la marile cluburi europene”.

Citește și:

Ce nu poate uita Belodedici din derby-urile în care a jucat. Îl urmărește și acum!

-->
Previous Ce prime vor avea dinamoviștii cu FCSB. Rivalii sunt îngrijorați!
Next Ce nu poate uita Belodedici din derby-urile în care a jucat. Îl urmărește și acum!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *