ANUNȚ OFICIAL ”Banii vor ajunge la echipă”


Dinamo este într-un moment prost din punct de vedere financiar și o parte dintre suporteri s-au mobilizat exemplar pentru a susține clubul. Un proiect serios este cel al DDB, care a strâns în ultima perioadă aproximativ 75.000 de euro. Ei au anunțat clar destinația banilor și s-au asigurat că banii nu vor ajunge către firmele lui Negoiță, ci direct la echipă.

”În perioada următoare, mai curând decât vă așteptați, vom achiziționa un al doilea pachet de acțiuni. Este vorba de un procent semnificativ.

Membrii DDB devin astfel acționari la Dinamo.

Atenție! Nu plecați pe fenta! „Banii din DDB vor ajunge la Negoiță”

Nimic mai fals! Banii nu sunt pentru Negoiță.
Boardul DDB, care beneficiază de experiența uneia din cele mai importante case de avocatură din România, a negociat inclusiv destinația banilor din program.

BANII VOR AJUNGE LA ECHIPĂ.

Chiar și atunci când cumpărăm bilete și venim pe stadion putem fi acuzați că îl îmbogățim pe patronul clubului.
Mulți dintre suporteri și dintre membrii DDB se află departe de București sau de țară. Zilele acestea au cumpărat zeci de bilete doar pentru a ajuta echipa. Nimeni nu a făcut-o pentru a-l ajuta pe patron.

Proiectul DDB este dezvoltat împreună cu Organizația „Suporter Direct”, prin care suntem afiliați la UEFA. Forul european încurajează proiecte precum cel pe care propunem noi împreună cu SD”, se arată pe pagina Peluza Cătălin Hîldan.

Citește și:

Avertismentul deloc de neglijat al lui Uhrin, ce se ascunde în spatele vorbelor

-->
Previous INCREDIBIL Locul ocupat de Dinamo în clasamentul meciurilor lui Uhrin din Liga 1
Next ULTIMA ORĂ Fabbrini revine diseară pe teren

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *