Anunț oficial AFAN: „Dinamo va lua licența” Detalii


Dinamo respiră în continuare și o face doar datorită fanilor săi fantastici. Aceștia continuă să cumpere bilete virtuale, tricourile oficiale din sezonul următor, dar și să-și facă abonamente în programul DDB, ori să și le prelungească pe cele din anul precent. Din toate aceste acțiuni se strâng bani, bani cu care se va lua licența.

Dinamo a moștenit datorii uriașe de la Ionuț Negoiță și Pablo Cortacero, dar pentru suporteri nu pare să fie o problemă. S-au mobilizat, au strâns bani și au plătit o parte dintre datorii.

În urmă cu câteva săptămâni, programul DDB anunța că a reușit să scadă datoriile de la peste 1.2 milioane de euro la 800 de mii de euro.

În prezent, echipam ar mai avea datorii de 130 de mii de euro, conform spuselor lui Emilian Hulubei.

Emilian Hulubei, care este președintele AFAN a explicat care este situația datoriilor din „Ștefan cel Mare”.

„Dinamo a scăpat de foarte multe dintre datorii. Chiar stau bine, sunt convins că va lua licența. Singura datorie mai mare pe care o mai au de rezolvat cei de acolo este cea către Contra și Reyes. Undeva până în 100.000 de euro. Ba chiar au plătit și salarii către jucători, aș spune că sunt aproape la zi din punctul ăsta de vedere”. A spus Emilian Hulubei, potrivit Fanatik.

Pe lângă datoriile către Cosmin Contra și Javi Reyes, Dinamo mai trebuie să achite câte cinci salarii pentru Ionel Augustin.

În articolul precedent vă spuneam că Justin Ștefan a dat de înțeles că, campania pentru strângerea sumei necesare pentru obținerea licenței ar fi doar un prim pas. Este probabil cel mai mare hop al lui Dinamo la ora actuală.
De asemenea, acesta a asigurat că forul intern îi va sprijini pe suporteri în demersul lor pentru susținerea clubului în Liga 1.
Tot ce a spus acesta legat de acest subiect, găsiți aici.

Citește și:

Justin Ștefan se implică în problemele de la Dinamo: „Căutăm împreună soluții”

Previous Justin Ștefan se implică în problemele de la Dinamo: „Căutăm împreună soluții”
Next Mario Nicolae, luat la rost: "Știu eu cine este"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *