Anunț MARE: „Discuțiile au avansat mult”


Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, susține că discuțiile cu două companii vest-europene în vederea investițiilor în club „au avansat mult”.

În octombrie 2021, Răzvan Zăvăleanu anunța că Dinamo a pornit discuții cu 4-5 posibili investitori, inclusiv un grup de oameni de afaceri din Dubai.

La două luni și jumătate de la acel moment, administratorul judiciar al clubului din „Ștefan cel Mare” a fost chestionat în legătură cu acest subiect.

„În acest moment avem 3 discuții, dintre care una este cea despre care ați amintit (n.r. – cu investitorii din Dubai). Am trimis acolo de săptămâni bune anumite documente cerute pentru Due Dilligence, dar nu am primit niciun feedback. Oricum, celelate două discuții, cu companii europene, au avansat destul de mult. Am mari speranțe în această direcție.

Astăzi ar trebui să primesc NDA-ul semnat de la una dintre ele (n.r. – acordul de confidențialitate), să începem să trimitem și acolo documente pentru Due Dilligence. Cu cealaltă, probabil la începutul lunii februarie vom vorbi despre Due Dilligence, dar există interes.

Una dintre companii este de management sportiv care lucrează pentru un fond foarte mare de investiții, recunoscut în lumea sportului, iar dincolo avem companii din domeniul construcțiilor, care-și extind puternic afacerile în România și Europa de Est și își doresc publicitate prin intermediul fotbalului. Sunt vest-europene amândouă.

Una dintre legături a fost făcută prin intermediul unor personaje de înalt nivel din fotbalul românesc, cealaltă este o legătură personală de-ale mele”.

Citește și:

Flavius Stoican e ferm: ”Nu sunt luați în calcul”

-->
Previous Flavius Stoican e ferm: ”Nu sunt luați în calcul”
Next Stoican a anunțat jucătorii pe care și-i mai dorește

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.