Anunț înfiorător: „Cred că închid clubul”


-->
Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a discutat astăzi cu jucătorii neplătiți de trei luni. El le-a transmis că are promisiuni și le va plăti câte un salariu.

Răzvan Zăvăleanu nu reușește să-și mai păstreze optimismul pe care l-a afișat în declarațiile publice. Administratorul judiciar a avut astăzi o discuție cu fotbaliștii aflați acum în lotul lui Dinamo. Jucătorii nu au mai fost plătiți de trei luni și așteptau un mesaj clar din partea conducerii.

Ce le-a transmis Zăvăleanu, conform surselor din club: „Am promisiuni și în baza lor vă spun că până vineri veți primi câte un salariu. Dacă nu reușesc să găsesc bani până vineri, cred că închid clubul, altceva nu vă mai pot promite”, conform GSP.

Sunt jucători care oricum luau în calcule să formuleze în instanță cereri de falimentare a societății, pentru ca astfel să poată pleca liberi. Și fotbaliștii consacrați, rulați deja în partide din prima ligă, și juniori caută să scape de la Dinamo și să semneze contracte cu alte cluburi înainte să înceapă sezonul următor.

Clubul încă nu are un administrator special, echivalentul președintelui într-o societate aflată în insolvență, și nu au nici antrenor. Gică Mihali, sub comanda căruia începuseră pregătirea, a plecat fiindcă a cerut să-i fie garantat că el va conduce echipa și în campionat. Zăvăleanu l-a înștiințat că se afla în căutarea unui acționar nou și a unui administrator și că ei vor avea libertatea de a-și alege tehnicianul cu care vor dori să colaboreze.

Citește și:

Campioana României, doar 0-0 în Armenia

Previous Numele celor 7 jucători doriți de Dinamo
Next Un fost dinamovist a semnat cu CSA

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *