Anunț incredibil despre Dinamo: ”Clubul nu a plecat de la Negoiță”


-->
Dinamo stă pe un butoi de pulbere. Pablo Cortacero încearcă să liniștească din nou fanii pe rețelele de socializare, dar nu în presă nimeni nu are voie să vorbească cu presa despre situația financiară. Și nici el nu o mai face pentru că imediat a trecut demult!

Florin Prunea însă a făcut o dezvăluire incredibilă! Clubul să fie încă controlat de Ionuț Negoiță.

”Eu am avut încredere în spanioli, trebuie să recunosc asta. În primul rând pentru că a venit Cosmin Contra, îl vedeam ca pe un garant. Mă gândeam că a luat niște marje de siguranță în momentul în care a acceptat oferta.

Multă lume își pune întrebarea dacă Dinamo a plecat vreodată de la Negoiță. Eu cred că nu. Nu am văzut niciun document în acest sens. Există aceeași persoană care are drept de semnătură (Bălănescu), deci e clar că nimic nu s-a schimbat acolo. Dacă iei un club și ești acționar, bănuiesc că dai dreptul la semnătură unui om de încredere.

În acești ani, pixul a stat în mâna lui Bălănescu, care știa de datoriile care tot apar acum. Dar uite că nu le-a spus noilor «acționari», care nici nu cred că sunt acționari”, a declarat Prunea la GSP Live.

Fostul mare portar este lipsit de speranță în prezent. Întrebat dacă spaniolii vor aduce până la urmă bani în club, Prunea a răspuns scurt: „Eu cred că nu”.

Și a continuat:

„Dacă va prelua cineva clubul, ceea ce va fi dificil, va necesita un buget de minimum 8 milioane de euro, ceea ce pentru competiția noastră este buget de titlu, nu de playoff. Iar în momentul de față, la ce vremuri trăim, este imposibil ca cineva să vină, să aducă acești bani, apoi să plătească cheltuielile de zi cu zi.

E o atmosferă încinsă la Dinamo, nu știe nimeni ce se întâmplă. Totul este în ceață, ca anul trecut, iar acest lucru macină. Când apare neîncrederea la antrenor și jucători, este cea mai mare problemă. Dinamo are jucători de o anumită valoare, iar dacă se va rezolva problema financiară, eu cred că vor termina sus în acest an. Dar uite că influențează problemele financiare. Restanțe de 2-3 luni, destul de mult”, a declarat Florin Prunea.

Citește și:

Îi duce capul! Schema spaniolilor să fie păsuiți cu 20.000 de euro

Previous Ultimele vești despre starea de sănătate a lui Dănuț Lupu
Next Spaniolii nu-l mai vor pe Contra. Mutarea pe care vor să o facă ca să-și dea demisia

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *