ANUNȚ Încă un jucător semnează cu Dinamo


Veste bună pentru dinamoviști. Încă un jucător semnează cu Dinamo luni. Mircea Rednic și Ionel Dănciulescu au anunțat că Nabil Jaadi semnează cu Dinamo și au dat ultimele informații despre meciul cu Botoșani.

„Am avut ceva probleme după meciul de la Sepsi, Simon, Rachid și Jordan nu s-au antrenat până ieri, vedem cum se simte Jordan.

Denis e posibil să joace, să-i dea bătaie lui tati, că el își ia banii de la noi. Noi trebuie să câștigăm, ne încurcă și nu calculele după meciul Viitorul-Iași.

Jucătorii stau mai bine fizic, pe ultimii metri am ratat două transferuri, până pe 25 vom mai vedea dacă aducem pe cineva.

S-ar putea să joc cu două vârfuri pentru că pe noi ne interesează să câștigăm. Am ajuns să ne bucurăm că ne calificăm în play-off, noi n-o să facem jocuri pentru nimeni pentru că avem interesul să ocupăm un loc de cupe europene.

Sunt sigur că suporterii vor fi aproape de echipă.

Să nu intre în gura mea, pot să spun că am primit primul salariu de la Dinamo și l-am dăruit jucătorilor. Voi lua 20.000 de euro dacă ne calificăm în play-off, până atunci, le dau jucătorilor.

A făcut Academia la Anderlecht, a fost cumpărat de Udinesse, sunt sigur că ne va ajuta mult, o să creeze concurență pe benzi, poate juca oriunde la mijlocul terenului.

Sunt șanse să se reducă suspendarea lui Christovao, sunt șanse să rămână cu cele 8 etape”, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

„Nabil Jaadi face luni vizita medicală și dacă totul este bine semnează cu Dinamo. Ivan Hladik a avut ceva probleme medicale și nu s-a ajuns la un consens cu el”, a declarat Ionel Dănciulescu.

„Eu cred că vor fi 4000-5000 de oameni la stadion, sper să fie în număr cât mai mare”, a declarat Danciu-gol.

Citește și:

ȘTIE CEVA? „O să-l vedeți în meciurile oficiale”

-->
Previous ȘTIE CEVA? "O să-l vedeți în meciurile oficiale"
Next Mircea Rednic și-a luat primul salariu. Ce a făcut cu banii

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *