Anunț important: „Ne vom întâlni în iulie”


-->
Reprezentantul administratorului judiciar a explicat, în exclusivitate pentru Playsport, care sunt planurile lui Dinamo în perioada următoare. Totul depinde de situația financiară a clubului.

„Eu nu cred că trebuie să ne temem de faliment, este adevărat că este o perioadă dificilă. Avem mai multe discuții, dar recunosc că se mișcă greoi. Sperăm să avanseze mai repede, mai ales că există interes. Eu sper să vină oamenii aceștia mai repede, să asigure bugetul pentru Liga 2. Am estimat că 200.000 de euro lunar ar fi suficient pentru a ne bate la promovare.

Sper ca acest moment să îi trezească pe dinamoviști, să îi mobilizeze, mai ales pe cei care au bani. Dacă doar câțiva dintre aceștia ar veni alături de noi, s-ar strânge repede banii necesari. Cu domnul Gruia Stoica mă voi întâlni în iulie să discutăm”, a declarat Zăvăleanu.

Răzvan Zăvăleanu speră să rezolve cât mai repede și numirea unui antrenor, dar și a unui administrator special, în locul lui Iuliu Mureșan.

„Este nevoie de organizare ca să atingem obiectivul propus, revenirea în Liga 1 din primul an, este ceea ce așteaptă și fanii. Aș vrea ca următorul antrenor să fie un dinamovist adevărat, avem destui antrenori în România care intră în categoria asta. Din fericire avem de unde alege. Cred că asta ne-a lipsit destul de mult acest lucru, în această perioadă. Cineva care să pună suflet, să se implice.

Dacă aveam antrenor, discutam deja strategia, ce jucători să rămână, pe care să se bazeze. Sperăm să avem antrenor și administrator special cât mai repede, ca să putem să negociem cu cei pe care nu mai dorim să îi păstrăm. Discutăm cu fiecare jucător în parte, 20 au contracte pe termen lung.

Dusan avea contract ferm anul acesta, cu posiblitatea de prelungire, dacă rămânea în Liga 1. Nu știu ce planuri are, mă poate suna oricând. De program se ocupă acum Mihali și Mihăescu”, a mai precizat Zăvăleanu

Citește și:

Smiley pe ”Dinamo”, pregătit de show

Previous Zăvăleanu: „Mi-au dat mesaj că vor să continue”
Next Dinamovistul care este aproape de ”U” Cluj

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *