Anunț important la Dinamo


Dinamo a traversat ani de zile o situație foarte grea financiară, dar se pare că în curând lucrurile vor fi puse la punct. Antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, îi asigură pe fani că lucrurile au intrat pe un făgaș normal și nu vor fi probleme cu banii la Dinamo.

”Avem garanția că tot ceea ce înseamnă plăți pentru a obține această licență este asigurată de acționari. În contul tuturor oamenilor din club a intrat un salariu restant. Nu știu să vă spun dacă au fost DDB sau noul acționariat. Dacă muncim cu Timișoara, vom fi recompensați și cu o primă”, a declarat Ovidiu Burcă.

Antrenorul este convins că va fi o atmosferă fantastică pe stadionul Arcul de Triumf, duminică, de la ora 13:00, cu Poli Timișoara.

”Ne așteaptă o partidă dificilă, fiind la un joc pentru a obține accederea în play-off. Dincolo de această miză există și o rivalitate între noi și cei de la Poli Timișoara.

Eu îi simt pe băieți pregătiți, dar n-aș spune că e meciul meciurilor pentru Dinamo. Mă așteptam ca stadionul să fie sold-out după energia pe care au emanat-o fanii noștri la Sibiu”, a declarat tehnicianul ”câinilor”.

Citește și:

Marica despre noul Dinamo: ”Dânșii caută parteneri”

Previous Cine este Gheorghe Manole, posibil nou acționar la Dinamo
Next Transfer anunțat de Vlad Iacob

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *