Anunț important din partea lui Nicolescu


-->
Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, a vorbit imediat după victoria „câinilor” cu Voluntari, scor 3-2.

Nicolescu s-a arătat încântat de modul în care Dinamo a câștigat, cu gol în minutul 87. „Câinii” au avut și noroc în prelungiri, când Sigurjonsson a tras pe lângă poartă din penalty.

„A fost intens, dar așa crește o echipă. Am dovedit că suntem mai puternici ca în trecut. Din aceste încercări și cum trecem peste ele, această echipă va deveni mai puternică mental. Noi rămânem modești, dar ați văzut o echipă care a trecut prin momente de debusolare ceea ce înseamnă că mentalitatea se îmbunătățește.

Sunt importante punctele, dar mai important e modul în care am câștigat. Fanii au fost senzaționali. Din punctul nostru de vedere, e liniște, tragem pentru același obiectiv. Încercăm să construim un cadru pentru performanță”, a declarat Nicolescu despre meci.

Nicolescu a vorbit inclusiv despre noua funcție, aceea de administrator special al lui Dinamo. El i-a luat locul lui Vlad Iacob.

„Eu trebuie acum să înțeleg ce s-a întâmplat în ultima lună și jumătate în club, nu caut vinovați, nu vreau să dezgrop morți. Trebuie să fim alături de jucători, pentru că e important să fim alături de ei. Funcția oficială e ocupată. Am avut o primă zi în care am rezolvat problema directorului de marketing.

De luni ne apucăm de treabă să pregătim meciul de săptămâna viitoare (n.r. – cu Petrolul). O să îl jucăm pe Arena Națională”, a mai declarat Nicolescu.

Citește și:

Victor Ponta, nou consilier al premierului Ciolacu: „Nu trebuie să fiu eu căpitan”

Previous Anunț uriaș al lui Ovidiu Burcă
Next Dinamo este lăudată și de către rivali

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *