Anunț important DDB înaintea meciului de mâine


Dinamo are meci mâine după-amiază în Copou cu ultima clasată, Poli Iași. Deși este lanterna roșie a campionatului, echipa moldoveană a reușit să o bată pe Dinamo pe finalul sezonului regulat, scor 1-0. Pe atunci, Gigi Mulțescu era antrenorul „câinilor”, fiind la prima partidă de la revenire. Totuși, nici măcar „Smurdul” nu a reușit să îi revitalizeze pe jucători, echipa jucând foarte modest.

Se știe că victoria de la Ovidiu le-a adus angajaților clubului o primă, bani din partea suporterilor care au achiziționat bilete. Se pare că și mâine se va întâmpla același lucru, anunță DDB prin intermediul paginii de Facebook PCH.

„NU NE OPRIM!
Am plătit primele pentru ultimele 2 victorii ale echipei și pregătim alți 15.000€ pentru VICTORIA DE LA IAȘI.

Suntem 15.000 de socios. 1 bilet costă 5 lei, adică 1€. Pare puțin, dar când acești 5 lei se înmulțesc cu 15.000 de oameni, ÎNSEAMNĂ FOARTE MULT, pentru că PUȚINUL nostru pus laolaltă se transformă în VICTORII și asta înseamnă FOARTE MULT!

CÂINILOR, e nevoie de un efort din partea fiecăruia dintre noi. Strângem din dinți, echipa va face la fel pe teren și mergem mai departe!

Biletele se pot cumpăra de aici: https://www.bilete.ro/semifinalele-cupei-romaniei/fc-dinamo-vs-fc-astra-14-mai-2021/ ” – se arată în postarea PCH.

Citește și:

Război total Crăciunescu – MM Stoica: ”Era să ne pupe mâinile” vs ”Cu asta se îndeletnicea”

-->
Previous Cum poate ajunge Dinamo pe un loc direct de salvare. Toate calculele + programul echipelor
Next Statistica nu e de partea lui Dinamo. Să spargem ghinionul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *