ANUNȚ IMPORTANT Câți jucători vor mai veni la Dinamo


Dinamo a reușit astăzi să câștige primul meci din acest an, cu FK Liepaja 3-2, iar Ionel Dănciulescu a vorbit despre problemele cu care s-au confruntat în această perioadă.

”Am zâmbit de la început, nu neapărat după acest succes, pentru că era normal să apară și aceste două meciuri mai puțin reușite. Asta pentru că au venit acești jucători noi, relațiile de joc sufereau, automatismele nu existau. Plus că au fost și condițiile meteo din Antalya, care ne-au obligat în unele zile să ne antrenăm doar în sala de forță.

Lucrurile merg pe un drum bun și rezultatele or să apară într-un viitor apropiat. Alexander Christovao a jucat doar 20 de minute, dar e un atacant de forță, de pătrundere, plus că are și o viteză destul de bună. Este un jucător cu calitate si cu perspective frumoase pentru Dinamo”, a spus Ionel Dănciulescu, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT găzduită de emisiunea ”Fotbal European”, de la Digi Sport.

 ”Cel mai mult contează că începem să încropim un lot competitiv, vrem concurență pe fiecare post. Zilele viitoare, vor mai veni doi-trei jucători. E clar că mai sunt discuții legate de anumite posturi. Mai avem nevoie de achiziții și aici mă refer la zona defensivă”, Ionel Dănciulescu, director sportiv Dinamo

Citește și:

FOTO EXCLUSIV Cristi Borcea nu a plecat niciodată de la Dinamo. Aveți aici dovada

 

-->
Previous FOTO EXCLUSIV Cristi Borcea nu a "plecat" niciodată de la Dinamo. Aveți aici dovada
Next INTERVIU EXCLUSIV Naser Aliji: ”Sper să fiu campion într-o zi și cu Dinamo”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *