Anunț important al lui Ionuț Negoiță astăzi


Chiar dacă toată presa a fost prezentă astăzi la MAI, un detaliu important a fost trecut cu vederea. Finanțatorul lui Dinamo, Ionuț Negoiță a făcut un anunț în ceea ce privește viitorul echipei. Pentru că s-a tot vorbit despre faptul că formația din Ștefan cel Mare ar putea pleca de pe stadionul propriu deoarece condițiile nu sunt foarte bune, acesta a anunțat că acest lucru nu se va întâmpla.

”Echipa de fotbal nu va pleca de pe Dinamo decât în varianta în care se va demola stadionul și vom face asta în speranța că vom avea o casă nouă, unde putem să jucăm în condiții normale. De fiecare dată când voi putea, voi veni la meciuri.”, a declarat astăzi Ionuț Negoiță.

De ce a făcut acest anunț?

Evident, din rațiuni financiare. Doar 2000 de euro plătește Dinamo pentru a închiria stadionul din Ștefan cel Mare. Astfel, chiar și la meciul cu Gaz Metan Mediaș, unde au asistat aproximativ 2000 de spectatori, clubul a ieșit pe plus cel puțin 4000 de euro. Pe când la Arena Națională, ei ar trebui să plătească 13.000 de euro și sunt meciuri în care sigur nu ar fi pe plus. Și pe de altă parte, gazonul în prezent este mult mai bun la Dinamo.

O altă idee profitabilă pentru club este și construirea noii arene în locul Velodromului. Astfel, până va fi gata, cel mai probabil în 2020, ei vor putea juca pe bătrânul stadion.

Citește și:

EXCLUSIV Velodromul, un adevărat depozit unde tabloul lui Patzaichin e aruncat!

-->
Previous EXCLUSIV Velodromul, un adevărat depozit unde tabloul lui Patzaichin e aruncat!
Next Mutu: ”Lipsă de respect. Acum vă dați seama”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *