Anunț important al clubului


Dinamo va juca peste abia 5 zile cu Oțelul Galați, iar meciul se va disputa la Clinceni, ca in prima etapă. Motivele au fost anunțate de către Vlad Iacob pentru site-ul oficial.

„Dinamo 1948 vs Oțelul Galați se joacă la
Clinceni

10 lei, intrare generală!

Biletele pentru primul meci pe teren propriu în acest sezon competițional, Dinamo 1948 vs Oțelul Galați, costă 10 lei (intrare generală) și au fost puse în vânzare pe platforma partenerului oficicial de ticketing al clubului, Bilete.ro.

Administratorul special Vlad Iacob a precizat pentru site-ul oficial dinamo1948.ro cum s-a ajuns la decizia de a stabili acces general, 10 lei, pentru toți suporterii dinamoviști. „Ne-am dorit, la fel ca toți suporterii echipei noastre, să jucăm primul meci pe teren propriu pe Arena Arcul de Triumf, însă administratorii noului stadion au decis înlocuirea gazonului în această perioadă. Am analizat toate posibilitățile prezentului, respectiv variantele Dinamo, Voluntari, Chiajna, Clinceni, inclusiv stadionul de la Giurgiu.

În Ștefan cel Mare sunt probleme de omologare, Voluntariul și Chiajna derulează lucrări de schimbare a suprafeței de joc, am luat în calcul și distanțele de deplasare la Clinceni și la Giurgiu. Sunt convins că am luat o decizie corectă să jucăm la Clinceni, atât pentru echipă, cât și pentru fani și le mulțumim autorităților locale pentru sprijin. Am stabilit 10 lei, intrare generală pentru acest meci, ținând cont și de costurile de deplasare la Clinceni, preponderent cu autoturisme personale. La Clinceni am început sezonul cu o victorie împotriva celor de la Progresul Spartac și sper să ne bucurăm alături de suporteri de încă un succes!”, a declarat Vlad Iacob.

Abonații Dinamo 1948 pentru sezonul competițional 2022-2023 vor primi vouchere de reducere la lansarea noului magazin online.

De asemenea, deținătorul unui abonament valabil la ora meciului cu Oțelul Galați va primi un voucher valoric din partea clubului. Fiecare voucher va reflecta diferența de preț dintre un bilet la un meci programat pe Arena Clinceni, respectiv pe Arcul de Triumf.

Partida Dinamo 1948 vs Oțelul Galați (Liga 2, etapa a doua) se va disputa marți, 16 august, la ora 18:00, pe Arena Clinceni.

Accesați https://www.bilete.ro/dinamo-bucuresti-cs-otelul-galati-liga-2/ pentru bilete la Dinamo 1948 vs Oțelul Galați!” – se arată în comunicatul oficial al clubului.

Citește și:

Cum ar încheia Ion Țiriac războiul din Ucraina: ”Asta aș face”

Previous Zăvăleanu: „Acum studiază documentele”
Next Ies la suprafață informații de interes

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *