Anunț foarte important la Dinamo: ”Am aprobat”


-->

Dinamo nu stă bine din punct de vedere sportiv, dar la nivel financiar jucătorii ar trebui să fie mulțumiți. Chiar dacă în clasament nu stau bine, jucătorii actuali sunt cu plățile la zi. Acesta este anunțul lui Răzvan Zăvăleanu.

”Banii sunt la zi, chiar am aprobat și plata primelor de promovare. Vreau să vă spun că și jucătorii din campionatul trecut și-au primit banii. Nu au rămas datorii la acești jucători. În principiu nu e altfel decât la celelalte echipe din prima ligă, ba chiar lucrurile, din punct de vedere financiar, sunt mai stabile, pentru că totul se întâmplă sub supravegherea noastră”, a spus Zăvăleanu la Prima Sport.

Acesta a divulgat că sunt oameni care ar vrea să investească la Dinamo, dar nu sunt convinși că e bine să o facă prin Red&White:

”Eu cred că targetul lor principal este doar să atragă acționari în Red&White, nu în Dinamo. Ori aici există opinii contrare ale celor care ar vrea să investească, pentru că aceștia ar vrea direct în Dinamo, pe când cei de la Red&White își doresc să aducă bani în Red&White și să fie acționari”.

Dinamo ar trebui să iasă din insolvență până la finalul anului, spune administratorul judiciar.

„Planul acționarilor nu este să găsească un om care vină să achite tot, ci să atragă în Red&White niște acționari, dar pare că există fonduri sau promisiuni de fonduri pentru a putea fi plătite toate sumele necesare ieșirii din insolvență și nu treptat în 3 ani, ci mult mai repede. Se previzionează că până la sfârșitul campionatul, cel târziu, se va ieși din insolvență”, a povestit Zăvăleanu.

Acesta explicat și de ce Red&White împrumută clubul și nu investește direct în Dinamo:

”Nu mi se pare un lucru greșit. Și dacă ar investi direct în club, ar face-o printr-o majorare de capital. Faptul că împrumută clubul nu va avea o altă urmare decât că își vor converti la un moment dat împrumutul în capital social. Avem o promisiune fermă că nu își vor solicita restituiri de împrumuturi și vor transforma sumele aduse în capital social”.

Răzvan Zăvăleanu crede că fanii lui Dinamo vor accepta doar în acest sezon ca echipa să nu-și propună obiective mai mari.

”Cred că suporterul dinamovist este foarte exigent, obișnuit istoric cu performanța și că nu acceptă „a la long” ca echipa să se zbată într-o oarecare mediocritate. Deci dacă sezonul ăsta lucrurile sunt încă destul de ambigue, cu certitudine în sezonul viitor spectatorii vor cere performanța de la Dinamo”, a spus administratorul judiciar pentru sursa citată.

Citește și:

Ce va urma pentru Dinamo: ”Rotații”

Previous Analiză dură: ”Prestația e în faliment”
Next Dinamo-FCU Craiova, echipele probabile și cotele

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *