Anunț FOARTE important al lui Rednic: ”Asta voi face”


Mircea Rednic a susținut astăzi o conferință de presă în care a explicat ce are de gând să facă din vară și a spus că 100% va continua cu echipa din Ștefan cel Mare.

”Echipele de pe locurile 1 și 2 din playout. Liverpool-Barcelona e fotbal adevărat. Noi doar visăm și ne bucurăm că vedem fotbal cum noi ne-am dori. Dar suntem departe. La un moment dat, ce tactică? Când aveau mingea toți atacau, când aveau mingea toți se apărau.

Barcelona a arătat cum nu trebuie să joci când ai un scor favorabil. Nu și-au respectat adversarul, nu s-au respectat pe ei, Ajax n-ai ce să le reproșezi. Eu am pățit-o cu Rapid cu Anderlecht la 2-0.

Eu aș prefera să nu fie două echipe din Anglia. Dar cum am văzut pe cele două echipe, au un fotbal foarte deschis, au un antrenor care din punct de vedere tactic sunt foarte pregătiți. După cum au jucat cele două semifinale, lucrurile se schimbă, aici au riscat. S-a mers totul pe atac. Ei se cunosc foarte bine. Ce-i sigur, vom avea super-atmosferă.

La noi vorbim de jucători care nu și-au luat salarii, asta e România. Noi antrenorii trebuie să facem ceva, mă refer la toți antrenorii, de la copii, pentru că ne îndepărtăm de fotbalul adevărat. Ne mulțumim că se ia un campionat, o Cupă, și vine campioana unei țări și ne dă cu terenul în cap.

Vă spun sigur, ei au venit, sunt în cantonament, stau pe aici pe aproape, sunt în insolvență și era clar că trebuie să fii plătit la zi, vor să ne adoarmă. Noi oricum suntem adormiți după meciul cu Călărași, trebuie să ne trezim. Nistor, Papa și Sorescu nu s-au antrenat cu echipa. Și dacă nu sunt 100% nu joacă.

Nu mi-a plăcut atitudinea lor. Se întâmplă să pierzi dar să vezi puțină dorință, să respecți clubul, suporterii, și în primul rând pe tine. Eu sunt în căutări, ei sunt unii în probe. Mai sunt vreo 3-4 care au până în vară cu opțiune. Care au înțeles o să rămână, care nu au înțeles, bye, bye.

Nu știu dacă va pleca Montini, există ceva interes din partea celor de la Levski, și alte echipe se interesează, e un jucător care nu are nevoie de ocazii care să înscrie.

Iar am ieșit pe teren, eu chiar nu înțeleg ce interese sunt. N-avem stadioane, n-avem terenuri de antrenament, noi doar analizăm meciuri din Champions League, e trist. Eu am trecut prin momente frumoase, și cu echipa națională, și cu echipa de club.

Dinamo a semnat un contract, da, pentru meciurile pe Național Arena. După cele două concerte se va schimba și gazonul. Un meci sau două vom schimba aici, pe Dinamo.

Toți jucătorii vor juca. Sper să reușim să câștigăm mâine, să stăm liniștiți. Vreau să dau șansa și jucătorilor tineri, ei au semifinală luni, i-am lăsat săptămâna asta să se pregătească.

Mediașul are o echipă mult mai omogenă decât a noastră. Clar că ei au un avantaj. Noi avem acum o datorie să arătăm că a fost un accident la Călărași.

Acum suntem la zi cu salariile. Eu am venit aici să ajut. E nevvoie să împrumut clubul o fac până în vară. Sper să se liniștească lucrurile să știm ce vrem. Sigur bugetul va fi mult mai mare în vară. Sponsorii vin, domnul Negoiță.

Singur nu pot să cumpăr clubul. Eu pot să-l cumpăr, dar trebuie să mai investesc. Eu rămân în continuare la Dinamo și știu ce vreau. Negoiță nu ar avea interesul să nu mă susțină. Toți cei care sunt aici mai au contract încă un an.

Sunt mult mai bine din punct de vedere fizic Elvis Kabashi și Facundo Mallo. Ei au șanse să joace mâine. Sorescu a intrat ieri, am soluții”, a declarat Mircea Rednic.

Citește și:

FOTO Cum arată jucătorul pe care Rednic paria în toamnă. Îl ia înapoi?

-->
Previous FOTO Cum arată jucătorul pe care Rednic paria în toamnă. Îl ia înapoi?
Next Trei probleme mari la Dinamo: ”Cine a înțeles, va rămâne, cine nu ”bye, bye””

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *