Anunț excelent pentru fotbaliștii lui Burcă


-->
Biletele pentru meciul dintre Dinamo și Sepsi, din etapa a 3-a a SuperLigii, au fost puse în vânzare, iar toate au fost epuizate în PCH în doar 30 de minute.

După revenirea în SuperLigă, Dinamo caută să obțină primul rezultat pozitiv în meciul programat pentru luni, 31 iulie, începând cu ora 21:30.

Dinamo a suferit înfrângeri în primele două etape ale SuperLigii împotriva echipelor Universitatea Craiova (0-2) și FCSB (1-2). Echipa pregătită de Ovidiu Burcă se pregătește acum să primească pe teren propriu pe cei de la Sepsi, în meciul care încheie etapa cu numărul 3 a campionatului românesc.

Miercuri seară, clubul Dinamo a pus biletele în vânzare. Pentru un loc în Tribuna 1 (lateral) a stadionului „Arcul de Triumf,” prețul este de 80 de lei, iar pentru un loc în Tribuna 1 (centrală), suporterii trebuie să plătească 90 de lei.

De asemenea, un loc în Tribuna 2 costă 50 de lei, în timp ce în Peluza Centrală (PCH) și Peluza Sud, un bilet costa 35 de lei.

În prezent se mai găsesc puțin peste 1.000 de bilete puse online pe site-ul https://www.bilete.ro/dinamo-bucuresti-sepsi-osk/dinamo-bucuresti-sepsi-osk-31-iul-2023/

Anunțul clubului

Dinamo București – Sepsi OSK se joacă luni, 31 iulie, de la ora 21.30, iar Arcul de Triumf se colorează în alb și roșu!
Tarifele biletelor:
Tribuna 1: 80 ron (lateral) – 90 ron (central)
Tribuna 2: 50 ron
Peluza Nord (PCH) & Peluza Sud: 35 ron
Zona VIP este sold-out datorită abonaților, cărora dorim să le mulțumim pe această cale!
Biletele se pot achiziționa atât online, cât și fizic, de la casele de bilete amplasate la stadionul “Arcul de Triumf”, după programul:
• Duminică: 11:00 – 17:00
• Luni, ziua meciului: 13:30-22:15
Biletele pot fi folosite în format digital (pe telefon) sau în format fizic (printate).
Abonații vor intra la meci pe baza abonamentului achiziționat la începutul sezonului, ocupând locul aferent acestuia.
F
amily Zone-ul va fi amplasat în sectorul K al Tribunei a II-a, copiii sub 7 ani beneficiind de gratuitate. Aceștia trebuie însoțiți de un adult cu bilet valabil.
Studenții, elevii și pensionarii beneficiază de 30% reducere în sectorul K al Tribunei a II-a.
Persoanele cu dizabilități beneficiază de gratuitate în zonele special alocate, în baza certificatului justificativ, însoțit de actul de identitate.
Accesul suporterilor va fi permis începând cu orele 19.30. Pentru a facilita accesul în stadion și pentru a evita situațiile neplăcute, vă rugăm să vă prezentați la stadion cu cel puțin 45 de minute înainte de ora de începere a partidei.
Previous Ce jucător e aproape de Dinamo
Next Ciubotaru nu va mai semna cu Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *