ANUNȚ despre Raț: ”Cred că semnează”


Răzvan Raț se antrenează deja de aproape două săptămâni cu Dinamo dar deocamdată nu s-a decis dacă el va semna sau nu cu Dinamo. Mai exact, șefii dinamoviști nu i-au făcut nicio ofertă concretă. Impresarul său anunță totuși că el ar putea semna zilele viitoare.

„Cred că Raț semnează cu Dinamo. Să vă spun un secret: eu l-am propus când era Miriuță. El a terminat cu Rayo, l-am sunat pe Vasile Miriuță și l-am întrebat: ‘De ce nu îl iei pe Raț?’ Am văzut declarațiile lui Vaișcovici (n.r. fostul atacant al lui Dinamo), care se întreba ce nevoie are Dinamo de Raț. Unele transferuri se fac pentru a mări randamentul echipei și Răzvan Raț are 113 selecții la echipa națională. E un jucător lângă care ceilalți jucători pot crește, au ce să vadă la el, a jucat la nivel înalt și se pregătește la vârsta lui.

El e mai util acum, pentru că Dinamo vrea să crească copii. Ajută să crești pe lângă Răzvan Raț, să te folosești de experiența lui. Uitați ce se întâmplă în Italia: sunt cei tineri, care cresc pe lângă Chiellini, pe lângă Pirlo…”, a spus Florin Manea, impresarul lui Răzvan Raț.

-->
Previous EXCLUSIV Situația accidentaților. Când revin Nemec și Hanca
Next O dinamovistă are nevoie de SÂNGE! Trebuie să o AJUTĂM.

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *