Anunț de ULTIMĂ ORĂ despre Negoiță: ”Asta așteaptă”


Ionuț Negoiță este în continuare patronul lui Dinamo, chiar dacă o parte dintre oamenii de fotbal sau suporteri nu îl agrează pe acesta deoarece nu bagă bani la echipă în așa fel încât să se poată bate la trofee importante.

Un fost fotbalist emblematic de la Dinamo, Claudiu Vaișcovici, a declarat astăzi că el crede că de fapt nu Negoiță conduce Dinamo, ci sunt alți oameni în spatele lui care îl manevrează și că doar când aceștia îi vor spune va vinde cu adevărat echipa din Ștefan cel Mare.

”Am impresia că acest club nu este condus doar de Negoiță. Așa cred, că e cineva în spatele lui. Așa e peste tot, întotdeauna a fost cineva în spatele cuiva. Eu am făcut și pariu că Dinamo nu va fi vândut. Negoiță va vinde Dinamo când va primi ordin de la unitate”, a declarat Claudiu Vaișcovici la GSP Live.

Rămâne de văzut dacă Dinamo va mai fi sau nu vândut în viitorul apropiat sau îndepărtat. Cert este că Ionuț Negoiță a anunțat că va mai susține echipa până în luna mai și spera ca până atunci suporterii din PCH să se mobilizeze prin programul DDB pentru a le putea preda lor o parte importantă dintre acțiunile clubului.

Citește și:

-->
Previous Jucătorii de la Dinamo pot deveni liberi. Anunțul AFAN: ”Am vorbit”
Next ULTIMA ORĂ Veste mare pentru dinamoviști

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *