Anunț de ultimă oră al lui Burcă


Dinamo s-a întors din cantonamentul de 10 zile. Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a vorbit la sosirea în România din cantonamentul din Slovenia și Austria.

„Cred că una peste alta e un stagiu reușit. Și jucătorii noi au înțeles, cred, ce înseamnă Dinamo, deși încă nu au luat contact cu suporterii. Mai avem în față 10 zile. Întâlnim un adversar foarte bun (n.r. – CSU Craiova) și cred că săptămâna asta ne ajută. Lucrurile arată mult mai bine ca în vara anului trecut.

Sunt destul de multe schimbări. Am schimbat liga, am schimbat la nivelul lotului. Mai căutăm întăriri, pentru că avem nevoie de jucători care să facă față direct la nivelul SuperLigii. În Liga 1 nu vom întâlni adversari ușori. Depinde ce vom face noi, dacă vom avea din nou starea de spirit pe care am avut-o când am promovat. Avem și jucători noi, sper să se integreze”, a declarat Burcă.

Burcă a adus în discuție interdicția privind transferurile, care ar putea fi ridicată de către FIFA vineri. În caz contrar, clubul Dinamo va fi obligat să achite aproximativ 400.000 de euro către foștii săi jucători, în calitate de datorii.

„Noi am spus că se vor parcurge niște etape, chiar suntem pregătiți. Mâine (n.r. – vineri) așteptăm verdict de la FIFA. Dacă va fi negativ, se vor face plățile către jucătorii [care au depus memorii]”, a declarat Burcă.

Pentru spectacol, cred că e bine că mergem în Ghencea cu FCSB. Noi suntem mai obișnuiți ca FCSB acolo, poate că e un lucru pozitiv. Dincolo de la rivalitățile astea, și FCSB și-a dorit Dinamo în prima ligă. Când Rapid s-a întors după 4 ani în prima ligă, a fost o bucurie și pentru suporterii echipelor adverse. E o postură care nu îmi displace, aceea de a fi tratat de sus. Îți rămâne un singur lucru de făcut, de a contrazice ce cred alții despre tine.

Citește și:

Fiul lui Țiriac i-a luat apărarea Soranei Cîrstea: ”Vreau să știe toată lumea”

Previous Ghezali: „Nu pot descrie în cuvinte sentimentul”
Next Veste foarte importantă pentru suporteri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *