Anunț MARE al programului DDB: „Vom lua acțiuni”


În această seară, liderii programului DDB au venit cu un nou mesaj de susținere pentru suporterii cotizanți din programul DDB, cu titlul „VOM LUA ACȚIUNI”!

„Situația lui Dinamo în clasament este în continuare critică. Anul trecut am început să ne revenim când mai erau 8 meciuri de jucat. Acum am putea să ne revenim mult mai din timp și sperăm că jucătorii, uniți sub comanda lui Mircea Rednic, vor reuși să lupte cu același entuziasm pe care l-am văzut în meciul câștigat cu Chindia.

În ultima vreme, una din întrebările care se repetă este aceasta: ”De ce DDB a împrumutat clubul, în loc să doneze sumele strânse către club?”

Dorim ca lucrurile să fie foarte clare pentru toți cei care au contribuit și care continuă să ajute Dinamo.

Dacă nu ar fi fost ÎMPRUMUTURI, toți banii suporterilor ar fi constituit un aport financiar al spaniolilor. Am fi oferit un avantaj tocmai celor de care încercăm să scăpăm.

Dorim să fii informat și să știi că întreaga sumă cu care suntem înscriși la masa credală se pote transforma în acțiuni la ieșirea din insolvență. Până atunci, este foarte important să continuăm să ajutăm clubul, pentru că toate sumele pe care le strângem în această perioadă se vor transforma în alte procente din acțiuni.

Ținem Dinamo în viață și suntem deschiși față de orice investitor serios care se va arăta interesat să se implice alături de noi.

Iată câteva lucruri importante asupra cărora dorim să-ți atragem atenția:

1. Pe platforma DDB, am lansat un sondaj în legătură cu suma de 1.500.000 lei, pe care intenționăm să o oferim clubului sub formă de împrumut. Te invităm să intri și să votezi și tu.
2. În curând vom lansa cardurile DDB Junior. Dacă ești părinte, te invităm să pui deoparte 12 euro și să le faci acest cadou de sărbători copiilor. 1€/lună pentru viitorul lui Dinamo.
3. Mâine jucăm un meci foarte important la Mioveni. Se anunță o prezență numeroasă a câinilor în această deplasare.

Te invităm să te implici și tu prin achiziționarea câtorva bilete virtuale, accesând acest link:

CUMPĂRĂ BILETE

4. Intră pe platforma DinamoWin
La fiecare comandă de produse, 50% din comisionul de vânzare ajunge la Dinamo. Acolo găsești produse pe care, oricum, le cumperi zilnic: de la alimente, haine sau electrocasnice etc. DinamoWin are și o rețea de socializare dedicată exclusiv suporterilor Dinamo. Suntem peste 4.000 de suporteri înscriși pe http://www.dinamowin.ro/enter
Îți mulțumim pentru încredere și susținere!
Echipa DDB

#IN VIAȚA ASTA MAI AVEM CEVA DE FĂCUT! ” – se arată în mesajul DDB pentru membrii cotizanți.

Citește și:

Cărei echipe din Liga 1 i-ar face galerie Helsinki din La Casa de Papel, după 9 ani petrecuți în România

-->
Previous Lista celor 12 jucători care vor pleca în iarnă de la Dinamo
Next Deian Sorescu, schimbare mare făcută: ”A semnat cu ei”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *