Anunțul ce-i va ÎNFURIA pe dinamoviști


Mircea Lucescu a tras ieri un semnal de alarmă că suporterii ar trebui să se concentreze pe a face tot ce ține de ei pentru a se construi un stadion nou în Ștefan cel Mare, chiar dacă acesta ar fi în locul vechiului velodrom. Iar astăzi Gică Popescu, consilier guvernamental pentru organizarea EURO 2020, a explicat care este situația în acest moment.

”Se preconizează ca în luna iunie sperăm să se semneze contractul de proiectare și construcție pentru cele 3 stadioane (Steaua, Rapid, Arcul de Triumf). Ele vor fi demolate până la semnarea acestui contract, pentru a câștiga timp. La Dinamo, lucrurile sunt întârziate. Se va face, dar nu va fi gata pentru Euro 2020. Asta nu ne împiedică să organizăm. Nu e obligatorie construcția niciunui stadion, dar vrem să punem la punct infrastructura sportivă.

Cele 3 sunt pe parcursul normal și legal, Dinamo e întârziat. Nu sunt obligatorii construcţiile celor 4 stadioane. Ne va rămâne o infrastructură sportiva nemaipomenită şi atunci Bucureştiul, chiar de sine stătător sau împreună cu celelalte stadioane care s-au construit în ţară, putem găzdui şi alte competiţii la nivel de tineret, juniori, fotbal feminin. Lucrurile se pot face. Eu sunt un tip optimist. La început mi se părea greu, că nu se pot mișca lucrurile. Dar le-am pus cap la cap și iată că CNI-ul a mișcat lucrurile”, a zis Gică Popescu la Telekom Sport.

-->
Previous Cornel Dinu: ”Mircea Lucescu dorește să participe”
Next Ce dinamovist îl vede pe Rednic la FCSB

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *