ANUNȚ CATASTROFAL pentru dinamoviști. Ce se va întâmpla în vară dacă nu vine Borcea


Ionuț Negoiță depășește orice limită în relația cu fanii dinamoviști care l-au înjurat aseară tot meciul. Acționarul majoritar al lui Dinamo a anunțat prin Alexandru David ce schimbări se vor face la vară dacă nu vine cineva să cumpere acțiuni de la el.

„Nu vor mai fi aduși jucători străini liberi de contract. Lucrurile sunt foarte simple, iar lumea trebuie să înțeleagă. În acest moment, cu noi la conducere, clubul trebuie să se autofinanțeze, să cheltuiască atât cât produce.

Având în vedere rectificarea bugetară, cheltuielile vor fi mai mici. Singura soluție este să mizăm pe jucătorii de la academie, pe care Bratu îi cunoaște foarte bine. El va alege pe ce jucători se va miza. Trebuie să fim sinceri cu noi, să ne asumăm această strategie.

Obiectivul este schimbat, nu mai vorbim despre campionat, trofee sau locurile 1-3. Putem avea ca obiectiv și salvarea de la retrogradare, dacă nu vine altcineva în conducere. Negoiță este hotărât să nu se mai implice, să nu mai facă infuzie de capital.

Din punctul meu de vedere, trebuie ca echipa să fie făcută în jurul unor fotbaliști cu experiență, care acum sunt la lot și care nu vor pleca în vară. În jurul lor trebuie aduși jucători tineri.

Eu vreau ca la Dinamo, din punct de vedere financiar, să fie totul la zi, să nu existe datorii. Decât să am pe conștiință că am îngropat clubul cu o performanță extraordinară, mai bine jucăm în play-out și nu avem nicio datorie”, a spus Alexandru David la Pro X.

-->
Previous Cornel Dinu îl critică pe Dănciulescu. Ce îi reproșează
Next Ce șanse sunt ca Raț să semneze cu Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *