ANUNȚ BOMBĂ: „Borcea e dispus să ajute Dinamo”


Contactat telefonic de realizatorii emisiunii Playmaker, legendarul dinamovist Cornel Dinu a făcut câteva declarații în exclusivitate.
Marea legendă dinamovistă a făcut mai multe dezvăluiri din tabăra dinamoviștilor în special cu referire la iminenta insolvență a clubului din ”Ștefan cel Mare”. Dinu a dezvăluit și faptul că Cristi Borcea ar fi dispus să ajute financiar clubul dinamovist.

„Nu, nu. Cristi Borcea nu este doar cu sufletul la Dinamo. Este dispus să ajute! Borcea, care știe foarte bine situația lui Dinamo. E capabil să vină cu niște sume de bani, dar a cerut ca lucrurile să fie clarificate. Să știe al cui e Dinamo, cine conduce Dinamo. Oameni care sunt legați de Dinamo. De aceea și Mario Nicolae s-a dat deoparte și acum e doar la televizor.
Borcea este dinamovist, copilul lui e dinamovist, Mario Nicolae e dinamovist. Vor lucruri clare! A cui e societatea, cine o conduce, ce bilanțuri au fost. Bineînțeles că Mario Nicolae are și el niște societăți. Dinamo nu este societatea lui Negoiță. Este favorizată societatea”, a declarat Cornel Dinu în exclusivitate pentru 
Playsport.ro„.

Citește și:

Noi detalii oferite de administratorul judiciar

Previous Noi detalii oferite de administratorul judiciar
Next Liderii DDB despre insolvență: "Facem asta sau murim"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *