Anunț APOCALIPTIC pentru fotbalul românesc. Guvernul poate decide totul


Dinamo oricum stătea foarte prost din punct de vedere financiar, iar criza financiară care va veni după pandemia de COVID-19 ar putea afecta serios fotbalul din România deoarece sponsorii nu vor mai fi ușor de găsit.

Astfel, președintele Poli Iași trage un semnal de alarmă și spune că dacă Guvernul va obliga formațiile de Liga 1 să le plătească salariile fotbaliștilor în perioada în care ei sunt în șomaj tehnic, asta ar însemna că multe echipe vor da faliment.

„Dacă se va decide ca jucătorii să primească doar 75% din salariul mediu brut pe economie, adică vreo 4.000 de lei net, putem supraviețui, fiindcă acești bani vor fi plătiți de stat. Dar în cazul în care cluburile vor fi obligate să pună diferenţa dintre banii acordaţi de Guvern şi salariile din contracte, cum vrea AFAN-ul, atunci ne ducem în cap. Gândiți-vă că noi, la Poli, avem și salarii de 6.000 de euro net lunar, ceea ce înseamnă 29.000 de lei net. De unde să iau eu 25.000, să-i dau jucătorului, dacă nu produc nimic?”, a comentat președintele moldovenilor, Ciprian Paraschiv, pentru GSP.RO.

El susține că, într-o asemenea situație, „în Liga 1 ar mai rămâne doar vreo patru cluburi, probabil ar mai trebui invitate din Ungaria ca să încropească un campionat”.

Citește și:

Klaus Iohannis anunță alte măsuri severe: ”Împreună vom reuși”

-->
Previous OFICIAL UEFA a anunțat când se joacă barajul pentru EURO. Când jucăm cu Islanda
Next EXCLUSIV Situație limită la Dinamo. Detalii incredibile din vestiarul ”câinilor”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *