Anul începe bine la Dinamo. Veste mare: „Au primit banii”


Dinamoviștii mai primesc și vești bune. Majoritatea jucătorilor care au ajuns la o înțelegere cu Program DDB și-au primit o parte din bani, au anunțat astăzi fanii.

Într-o postare pe pagina oficială de Facebook a Peluzei, dinamoviștii susțin că jucătorii cu care au convenit asupra semnării unor noi contracte și-au primit banii. Totodată, au primit banii și o parte dintre jucătorii care s-au despărțit de Dinamo pe cale amiabilă. În această situație se află Abdoulaye Ba și Alexander Gonzalez, care ar fi acceptat astfel să nu își mai depună memorii.

Potrivit informațiilor GSP, ceilalți trei fotbaliști care s-au despărțit de Dinamo în ultima lună, Borja Valle, Isma Lopez și Rene Hinojo, nu s-au înțeles deocamdată cu suporterii și ar putea să apeleze la FIFA pentru a cere salariile aferente întregului contract.

Totuși, DDB speră să aibă câștig de cauză în cazul lui Borja Valle, care ar putea fi înduplecat să accepte compromisul propus de fani, asemenea lui Ba și Gonzalez.

„EVOLUȚIA ÎNSCRIERILOR în 2020 și ESTIMĂRILE pentru 2021

Începând de astăzi, vom prezenta o analiză a evoluției Programului DDB pe parcursul anului trecut și o retrospectivă a evenimentelor importante din fiecare lună.

Astăzi vom analiza creșterea din ultimul an și trendul pe care ne aflăm.

Datele care ne fac să fim încrezători și optimiști se referă la numărul de socios previzionat pentru sfârșitul lui 2021:

LINIA GALBENĂ
– continuând media pe tot anul a înscrierilor (909 membri noi/lună) , puntem ajunge la 22.960 de membri la 31 decembrie 2021

LINIA ALBASTRĂ
– continuând ritmul de creștere din ultima lună (1.651 membri noi/lună), ajungem la 31.864 de membri la 31 decembrie 2021.

În mod normal, dacă pandemia nu a reușit să frâneze creșterea în 2020, în noul an ar trebui să creștem cel puțin la fel de spectaculos.

Privind la creșterea din 2020, putem să remarcăm câteva perioade slabe și câteva momente de forță ale programului:
– interventiile celor două grupuri de spanioli, mai întâi țeparii lui Curea și apoi țeparii lui Șerdean, au adus scăderi ritmului de înscriere în DDB.
– de fiecare dată însă, suporterii s-au indarjit si mai mult și după ce s-au lămurit de intențiile falșilor investitori, au răbufnit. Au urmat explozii ale înscrierilor.
– deseori creșterile semnificative au fost influențate de articolele motivatoare de pe pagina PCH și de felul în care suporterii s-au implicat în distribuirea postrărilor. Nu trebuie neglijat acest detaliu. De câte ori distribuim și răspândim comunicările de pe PCH, ajutăm foarte mult la creșterea DDB.

Cele mai mari creșteri au avut loc în perioada ianuarie-februarie, apoi în aprilie, când s-au strâns banii pentru licență, apoi în vară, când a apărut varianta preluării clubului de către suporteri, înainte de vânzarea clubului către grupul infracțional organizat, condus de Șerdean și Cortacero.

Acum ne aflăm într-o nouă fază de ascensiune, care a început odată cu luna decembrie, când suporterii s-au convins de înșelătoria spaniolă.

Acest trend ar trebui să continue, mai ales că lui Cortacero i-a expirat termenul de garanție la 31 decembrie. Odată cu acest capăt de linie pentru spanioli, avem din nou perspectiva preluării clubului de către suporteri.

O INFORMAȚIE FOARTE IMPORTANTĂ este legată de plățile către jucători din banii strânși prin ProgramDDB.

Toți jucătorii care au semnat contracte noi și-au primit banii. Vom reveni cu informații despre jucătorii care au acceptat să continue activitatea la Dinamo în noile condiții.

De asemenea, și-au primit banii și jucătorii care au acceptat rezilierea amiabilă a contractului și au renunțat să depună memoriu, cum este cazul lui Ba și a lui Gonzales.

Este foarte important să continuăm înscrierile în Proiectul Socios! Vorbiți cu cei care stau pe gânduri și explicați-le ca aceasta este singura variantă de salvare a clubului în momentul de față.

Așa cum am afirmat de fiecare dată, dacă între timp apare un investitor SERIOS, este bine venit alături de noi. Nu vom împiedica niciodată investițiile la Dinamo. Dimpotrivă, orice investitor se va bucura de tot sprijinul nostru.

DINAMO NU VA MURI NICIODATĂ!”, se arată pe pagina Peluza Cătălin Hîldan.

Citește și:

Sfântul Serafim de Sarov, prăznuit pe 2 ianuarie. Viața și învățăminte importante

Previous Jerry Gane l-a supărat pe Cosmin Contra dintr-un motiv incredibil
Next Afacerea Negoiță-Cortacero: ”El e în spate”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *