Antrenorul lui Dinamo recunoaște: „Nu am fost plătit deloc”


Dușan Uhrin a oferit un interviu amplu în FANATIK în care a vorbit despre lunile petrecute la Dinamo, cum a salvat clubul de la retrogradare, de nevoia unui director general și de posturile pe care trebuie să i se aducă jucători. Tot interviul AICI.

Ce s-a întâmplat cu Chindia? Mulți au comentat că ar fi trebuit să joci la victorie pentru că clubul ar fi primit mai mulți bani din drepturile TV, dar și pentru Conference League…

– Noi am vrut să câștigăm. Am avut trei ocazii mari de joc, dar ne-a fost teamă în ultimele 10 minute pentru că dacă pierdeam 1-0 puteam să ajungem la baraj și nimeni nu și-a dorit asta. Chiar nu înțeleg cum se poate gândi cineva la asta. Dinamo era aproape retrogradată când am venit și după aceea să vorbești de Conference League când tu n-ai un plan nici pentru sezonul care va începe în curând? Sunt mulți care văd în față numai bani, dar acești bani trebuie să-i produci, nu vin din cer. Trebuie să câștigi meciuri, să ai 11 jucători, nu avem fundași centrali, am doi Puljic și Ricardo Grigore, ne mai trebuie unul, ne trebuie musai atacanți. Dar să știi că n-am jucat la egal, am vrut să câștig.

Tu poți să-ți pui măcar în capul tău un obiectiv pentru următorul sezon?

– Acum nu.

Îl vezi pe Raul Albentosa la FCSB? A fost propus acolo.

– Am văzut asta în presă. Este posibil. Pentru el poate fi bine, este jucător profesionist, a ajutat-o pe Dinamo, am fost foarte mulțumit de el pentru că a jucat foarte bine și depinde de el. A fost până la urmă la Dinamo doar două luni. Albentosa ar fi vrut să rămână la Dinamo dar nu a fost plătit. Iar jucătorii joacă pentru bani. A avut și salariu mic și nu știu dacă a primit vreun ban.

Dar tu ai fost plătit în această perioadă?

– Nu, nu am fost plătit deloc. Și nu cred că a fost plătit cineva. Trebuie să-l întrebi pe Mario, dar mă îndoiesc că este cineva plătit.

Citește și:

Ofertă fabuloasă ratată de Torje în Bundesliga. Gabi a explicat de ce nu va accepta niciodată FCSB

-->
Previous Săptămână importantă la Dinamo
Next Mesajul lui Uhrin + pe ce posturi are nevoie de jucători

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *