Antrenorul lui Dinamo, evaziv despre prelungire


Cosmin Contra a vorbit astăzi, într-o conferință de presă, despre partida cu Viitorul, de mâine seară, în prima zi de Paște, care se va disputa pe stadionul Dinamo de la 20:30.

”Întâlnim o echipă extraordinară, vreau continuitate în evoluție, să fim aceeași echipă ambițioasă, dornică să câștige meciul și să luăm 3 puncte. Trebuie să fim atenți la jucătorii lor de atac, să nu-i lăsăm să se simtă comozi pe teren, dacă nu le vom lăsa jocul, atunci putem câștiga”, a spus antrenorul lui Dinamo.

Tehnicianul dinamovist dezvăluie că are o preferință în lotul Viitorului.

”Voi insistați prea mult cu titlul și suntem foarte departe de el. Și asta nu e o strategie să luăm presiunea de pe umerii jucătorilor. Avem de luat o revanșă față de Viitorul pentru că n-am mai câștigat împotriva lor, sper ca băieții să aibă o atitudine bună pentru că jucăm contra unei echipe cu un antrenor și un lot extraordinar. Dacă lui Hagi i-a plăcut Rivaldinho, mie îmi place Nedelcu chiar dacă mulți îl văd pe Coman cel mai periculos jucător”, a declarat ”Guriță”.

Cosmin Contra a fost evaziv totuși când a fost întrebat dacă o să continue la Dinamo: ”Rămân deocamdată în această familie, vom vedea mai departe ce va fi. Altă întrebare.”

-->
Previous De ce se joacă meciul cu Viitorul în Ștefan cel Mare
Next Cum petrec dinamoviștii Noaptea de Înviere și Paștele

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *