Antrenorul lui Dinamo, evaziv despre prelungire


Cosmin Contra a vorbit astăzi, într-o conferință de presă, despre partida cu Viitorul, de mâine seară, în prima zi de Paște, care se va disputa pe stadionul Dinamo de la 20:30.

”Întâlnim o echipă extraordinară, vreau continuitate în evoluție, să fim aceeași echipă ambițioasă, dornică să câștige meciul și să luăm 3 puncte. Trebuie să fim atenți la jucătorii lor de atac, să nu-i lăsăm să se simtă comozi pe teren, dacă nu le vom lăsa jocul, atunci putem câștiga”, a spus antrenorul lui Dinamo.

Tehnicianul dinamovist dezvăluie că are o preferință în lotul Viitorului.

”Voi insistați prea mult cu titlul și suntem foarte departe de el. Și asta nu e o strategie să luăm presiunea de pe umerii jucătorilor. Avem de luat o revanșă față de Viitorul pentru că n-am mai câștigat împotriva lor, sper ca băieții să aibă o atitudine bună pentru că jucăm contra unei echipe cu un antrenor și un lot extraordinar. Dacă lui Hagi i-a plăcut Rivaldinho, mie îmi place Nedelcu chiar dacă mulți îl văd pe Coman cel mai periculos jucător”, a declarat ”Guriță”.

Cosmin Contra a fost evaziv totuși când a fost întrebat dacă o să continue la Dinamo: ”Rămân deocamdată în această familie, vom vedea mai departe ce va fi. Altă întrebare.”

Previous De ce se joacă meciul cu Viitorul în Ștefan cel Mare
Next Cum petrec dinamoviștii Noaptea de Înviere și Paștele

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *