Antrenorul lui Aerostar Bacău a fost aproape de Dinamo în 2012. Care este povestea lui


Antrenorul lui Aerostar Bacău, echipa pe care o va întâlni Dinamo la Piatra Neamț în Cupa României, a vorbit despre acest meci important în cariera lui. Cristi Popovici este smerit în fața echipei din Ștefan cel Mare dar promite să facă o surpriză.

“E clar ca noi jucam rolul buturugii mici pentru ca nu ne putem compara cu Dinamo. Suntem o echipa de Liga a 3-a. Pretentiile de la Dinamo sunt foarte mari. In fiecare an ei isi propun eventul, deci clar noi plecam cu a doua sansa, favorita fiind Dinamo. In schimb pentru jucatorii mei e o experienta noua.

Majoritatea fotbalistilor nu au avut parte de asemenea dueluri in nocturna. Va fi ceva nou pentru 95% dintre jucatori. Cupa Romaniei e competitia surprizelor, asa cum spune acel cliseu, asa ca nu avem decat sa ne jucam sansa si sa incercam sa facem o surpriza”, a zis Cristi Popovici pentru GSP.RO.

“Chiar daca nu sunt intr-o situatie roz in campionat, e greu. Orice jucator din lotul lui Dinamo ar putea fi titular la Aerostar in orice moment. In timp ce nu stiu daca vreun fotbalist de la mine ar putea juca la Dinamo. Și daca ar folosi alti jucatori, care-s aia? Toti sunt jucatori experimentati. Doi fotbalisti de la Dinamo au salariile intr-o luna cat are toata echipa noastra in doua luni probabil. E o diferenta mare de valoare. Noi venim cu dorinta, cu placerea unui meci in nocturna si incercam sa facem lucruri frumoase. Ne vom darui total. Sa vedem daca putem face surpriza, desi va fi foarte greu”.

Cristi Popovici a fost la un pas de a antrena Dinamo II in 2012.

“M-au sunat cei de la Dinamo atunci, in 2012 sa vin sa preiau echipa a doua a clubului. Antrenor la prima echipa era Liviu Ciobotariu. Trebuia sa fie un fel de conlucrare cu el pentru prima echipa. Pana la urma au intervenit mai multe lucruri si nu am mai ajuns acolo. Intr-adevar, am fost ofertat”, a încheiat Popovici.

Citește și:

Cât costă un bilet la meciul cu Aerostar Bacău

-->
Previous Cât costă un bilet la meciul cu Aerostar Bacău
Next Cel mai dur atac la adresa fostului antrenor dinamovist. Ce făcea în vestiar

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *