--> -->

Antrenorul din Liga 1 care nu neagă o revenire la Dinamo: „Pe viitor cine știe? Nu se știe niciodată.”


-->
Fostul golgheter al „câinilor” în sezonul 2009-2010, care reușea 16 goluri pentru Dinamo, nu ar spune nu unei reveniri în Ștefan cel Mare: „Pe viitor cine știe?!”. Acesta a oferit recent un interviu pentru FANATIK.ro.

Andrei Cristea e dedicat 100% proiectului început cu Poli Iași, prima echipă din cariera sa de antrenor, dar fostul fotbalist nu ar spune nu unei reveniri în „Groapă” din postura de tehnician al „câinilor”:

Nu se știe niciodată. Chiar îmi merge foarte bine la Iași. Avem multă treabă de făcut. Dar pe viitor cine știe? Dumnezeu știe. Eu cred cu tărie și sper că Dinamo o să iasă din această situație complicată! Nu cred că va retrograda sau se va desființa! Îi susțin și eu pe cei DDB dar nu am card.”

La aproape 12 ani de la minunea cu Liberec, Andrei Cristea și-a adus aminte de un meci de referință pentru cariera sa, și anume calificarea împotriva celor de la Slovan Liberec:

„Două meciuri de referință pentru mine. Cu Liberec chiar a fost un miracol! Am reușit un gol extrem de important la meciul retur de la ei, când am revenit de la 3-0. O altă noapte de pomină.”

Andrei Cristea e foarte optimist și crede că Dinamo poate ieși din această situație. În același timp, consideră că e foarte greu ca jucătorii să se concentreze din cauza problemelor financiare, chiar dacă sunt fotbaliști de valoare, a spus Cristea pentru FANATIK.ro.

Citește și:

Veste mare: „Vom avea stadion”

-->
Previous Veste mare: "Vom avea stadion"
Next Ionel Gane, la ultimul meci ca antrenor la Dinamo!?!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.