Antrenor de PLAY-OFF. Bratu, discurs excelent după victorie. Ce se întâmplă cu Torje


Florin Bratu a vorbit după meciul entuziasmant cu FC Voluntari, câștigat de Dinamo cu 2-4 pe terenul echipei din Pipera.

”A început să meargă jocul, am jucat cu mulți jucători tineri, vreau să îi văd pe toți, rezultatele vin, avem plăcere, înscriem goluri, îmi dă încredere că se poate construi o echipă aici la Dinamo. A fost decizia mea să văd și alți jucători, am vrut să văd mai mulți jucători tineri. A fost decizia mea, probabil o să-l mai vedea în viitor jucând la Dinamo. Torje sper să înțeleagă, astea sunt deciziile. Eu sunt antrenorul lui Dinamo pentru un an și jumătate, el mai stă aici doar două luni, eu trebuie să mă gândesc la 20 și ceva de jucători, trebuie să îmbin jucătorii cu experiență cu cei tineri. Nu s-a pus problema acum de kilograme, nu stau să-l aștept cu această chestie. Sper să-și rezolve și această problemă pentru a fi pe teren la un nivel înalt.

Eu în trecut am învățat câteva lucruri de la Claudiu, îi urez mult succes în continuare și sper să scoată echipa din impas, eu am încredere în el.

Probabil că vor mai fi discuții cu jucători, au poftă, au nervi, au motivație, ne gândim să le mai prelungim contractele. Dar trebuie să apăsăm în continuare pe accelerație”, a declarat Florin Bratu.

Citește și:

Antrenor de PLAY-OFF. Bratu, discurs excelent după victorie. Ce se întâmplă cu Torje

-->
Previous Bratu a fost gata să-l umilească pe Niculescu. Spectacol la Voluntari
Next Discursul de adio? Declarații TARI ale lui Niculescu după înfrângerea cu Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *