Antrenament anulat în această dimineață


„Câinii roșii” ar fi trebuit să aibă un antrenament de recuperare în această dimineață, de la ora 11:00, dar acesta a fost anulat, oficial, „din cauza condițiilor meteorologice”. Deși vremea nu era neapărat ceva de speriat: termometrele arătau în București 3 grade Celsius, cer acoperit de nori și umiditate ridicată.

Între timp, în birourile clubului nu este liniște. Din informațiile GSP.ro, conducerea clubului a programat o ședință astăzi, în care ar putea lua măsuri radicale.

Antrenorul Mircea Rednic resimte presiunea, în ciuda faptului că DDB și-a exprimat public susținerea față de el.

Imediat după eșecul cu Academica Clinceni, Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, anunța că Mircea Rednic nu este în pericol: „E exclusă plecarea lui Rednic, mergem cu el şi în 2022, fără probleme”.

La fel declarase și administratorul special Iuliu Mureșan, la GSP Live: „Când a venit, am acceptat să-i dăm timpul necesar pentru a forma o echipă mai puternică abia după transferurile și pregătirea din iarnă”.

Antrenorul e ferm pe poziții: „Nu plec! De ce să plec eu? A venit vremea să plece și jucătorii”.

Așadar, deciziile din ședința de astăzi i-ar putea viza pe jucători. Ambii oficiali au anunțat în ultimele zile că mai mulți fotbaliști din lotul actual vor părăsi echipa în iarnă.

Citește și:

Raed Arafat, pesimist înaintea Sărbătorilor: ”Vine valul 5, după”. Noi restricții anunțate

-->
Previous I-a fost decisă soarta lui Rednic la Dinamo
Next Rednic nu mai este dorit de jucătorii lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *