Antoni Ivanov se va prezenta la reunire


Antoni Ivanov a venit în „Ștefan cel Mare” sub formă de împrumut. Pentru acest lucru, oficialii „câinilor” s-au angajat să plătească 50.000 de euro în vederea unui transfer definitiv dacă fotbalistul ar bifa minim 45 de minute în alb-roșu.

În total, bulgarul a jucat pentru Dinamo în 12 meciuri contabilizând 558 de minute. Astfel, bucureștenii trebuie să plătească 50.000 de euro către Craiova, în caz contrar, drept penalitate, suma ar urma să se dubleze.

Contactat de Playsport.ro, mijlocașul bulgar a confirmat că va fi prezent la reunirea lotului, însă situația sa contractuală este incertă din cauza neplății celor 50.000 de euro de către „câini” oltenilor.

Da, mă întorc la Dinamo, o să fiu prezent la reunire. Cred că la Săftica. Nu știu ce să zic, nu știu ce se întâmplă vizavi de viitorul meu. Aștept să se rezolve tot. Din ce-am înțeles, Dinamo n-a plătit Craiovei cei 50.000 de euro. Nu știu dacă trebuie să mă întorc acolo.”

Asemeni lui Jonathan Rodriguez, împrumutul în Capitală expiră la 30 iunie 2022, pe când contractul cu Craiova mai este valabil un an.

Contractul cu Craiova nu a expirat, mai am încă un an acolo, dacă trebuie să mă întorc. Vedem ce se va întâmpla.”

Nu cred că se pune problema să se întoarcă. Știu că ei trebuie să achite 50.000 de euro. A îndeplinit toate criteriile și e jucătorul lor.”, a declarat Sorin Cârțu, în urmă cu două săptămâni, pentru Fanatik.

Citește și:

Alertă cu bombă la Mall Băneasa. Concluzia autorităților

-->
Previous O legendă numește principalii vinovați
Next Un membru al Comisiei Tehnice e resemnat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.