Ante Puljic sună alarma: ”Putem retrograda”


Ante Puljic a vorbit în această seară după umilința cu Academica Clinceni și trage un semnal de alarmă încercând să-i mobilizeze pe jucătorii de la Dinamo spunând că echipa din Ștefan cel Mare chiar poate retrograda în acest sezon dacă nu se trezesc.

”Cred că nu avem cea mai bună echipă, dar oricum nu suntem echipă de retrogradare, e foarte dificil, am avut jucători suspendați, Adam a lipsit și el, nu știu de ce. Trebuie să-și asume și alți oameni responsabilitatea. Suntem acum în play-out, felicitări pentru Clinceni. Trebuie să dăm totul, știu că după aceste meciuri mulți oameni au avut încredere în noi și noi i-am dezamăgit. Dacă joci așa cum am jucat noi este posibil să retrogradăm, da. Dacă joci așa nu iei puncte și asta e. Ce pot să spun?

Fanii ce pot crede? Ne critică. Acest club pentru mine este cel mai mare din România, dar au fost multe probleme și nu e normal ce se întâmplă. Nu am văzut video și nu știu nimic despre asta, trebuie să văd ce s-a întâmplat”, a declarat Ante Puljic.

Citește și:

Nemec și-a luat lumea-n cap: ”Am înțeles că ar avea această problemă”

-->
Previous Ricardo Grigore, reacție după petrecerea cu manele
Next Gigi Mulțescu spune pas: ”Nu cred că mai pot să continui”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *