Ante Puljic, mesaj pentru fani și anunță cât mai stă la Dinamo


Ante Puljic a acordat un interviu pentru Gazeta Sporturilor în care a explicat cât mai are de gând să stea la Dinamo și în ce condiții.

– Tu cum reziști?
– Mă simt mai bine. Am căpătat o răceală și, din start, îți spun că am ieșit negativ la testul făcut zilele trecute. O răceală tradițională, așa mi s-a spus. Oricum, toată echipa am făcut marți testele pentru coronavirus, sper că totul va fi OK.

– Care mai e atmosfera la echipă după trei victorii la rând?
– Am căpătat încredere, în sfârșit, rezultatele bune au sosit. Știi că ți-am mai zis, în plină criză de rezultate, că ne trebuie o victorie care să ne dea energie, iar aceste succese ne-au dat o mare încredere. Singura problemă au fost banii ăia. Dacă nu vin, ne vor distruge! Și nu știu ce va urma după 1 ianuarie 2021.

– Ați mai vorbit cu fanii?
– Tot respectul, mare respect pentru ceea ce fac. Au arătat încă o dată că ne susțin necondiționat, că ne dau putere, iar noi apreciem enorm ceea ce fac. Noi chiar am avut o ședință a noastră, a jucătorilor, și am promis să dăm totul pentru ei, pentru acei oameni care vin să cânte în fața hotelului, care ne trimit mesaje de încurajare, care plătesc, practic, din banii lor diverse prime pentru noi. Și tocmai de aceea, cât vom mai fi la Dinamo, o să ne depășim ca să învingem pentru ei. O facem pentru ei și pentru Dinamo.

Ante Puljic: „Mai rezist, dar nu știu cât”
– Ai planuri de vacanță, de Sărbători?
– În primul rând, vreau să ajung în Croația, lângă familie, să mă odihnesc. Nici nu vreau altceva. Acesta este cadoul meu de Crăciun, pe care mi-l doresc. Ca-n melodia aceea: All I want for Christmas is family.

– După ce vei face?
– Habar n-am. Nu știe nimeni de la echipă, nu știu câtă încredere mai există. Dacă nimic nu se va schimba, iar promisiunile nu se transformă în realitate, va fi dificil și pentru mine să mai continuu. Rezist, dar chiar nu știu cât.

Citește și:

Ciolacu joacă tare! I-a făcut o aroganță lui Iohannis

Previous Fabbrini, anunț de ultimă oră pentru fanii dinamoviști și gest magic pentru angajați
Next Gest frumos al lui Nicolae Badea pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *