Ante Puljic: ”Dinamo merită să fie pe podium. De aceea m-am întors” Sfat pentru Negoiță


Fundașul central al lui Dinamo, Ante Puljic, a vorbit astăzi într-o conferință de presă despre motivele pentru care el s-a întors la Dinamo, de ce i-a refuzat pe cei de la FCSB și care sunt obiectivele sale pe termen scurt cu echipa din Ștefan cel Mare.

”Meciul de mâine cu Voluntari nu cred că va fi ușor chiar dacă toți se vor aștepta la asta, fiind ei pe ultimul loc. Eu cred că trebuie să dăm tot ce avem mai bun din noi pentru a câștiga acest meci, avem nevoie de cele trei puncte, avem nevoie de această victorie pentru a câștiga încredere, pentru a urca în clasament, sper că vom reuși să câștigăm”, și-a început discursul apărătorul lui Dinamo.

El a vorbit și despre ce înseamnă pentru el această revenire:

”Cum am mai spus-o, este foarte frumos să mă întorc la Dinamo. Din primul minut în care am venit aici mi-a plăcut această echipă, m-am simțit bine în România, în București, sunt foarte fericit că m-am întors, vreau să continui ce am început data trecută și să realizez lucruri frumoase.

La Săftica s-au schimbat multe lucruri în bine. Dacă te uiți la rezultate, ele nu sunt ceea ce fanii așteaptă, dar în ultima lună am început să jucăm mai bine, să adunăm puncte și sper că vom reuși să ne îndeplinim obiectivul: play-off-ul.

Condițiile sunt mult mai bune. Rezultatele însă trebuie să vină și ele cât mai repede. Trei jucători erau și data trecută la Dinamo: Șerban, Corbu și Moldoveanu

Am venit aici pentru că Dinamo este cel mai bun club din România și pentru că Dinamo merită să fie pe podium mereu în Liga 1. Pentru noi este important să ajungem în play-off și apoi totul este posibil.”.

Așa cum a povestit în interviu exclusiv doardinamo.ro, Ante Puljic a declarat și în fața presei din România ce l-a făcut să refuze oferta FCSB:

”În acest sezon cei de la FCSB nu mi-au trimis nicio ofertă. Sezonul trecut m-au căutat, da. Dar eu când am plecat data trecută aici am spus că Dinamo este singurul club la care pot juca în România. Sincer vă spun. Pentru că eu sunt un om care apreciază atunci când oamenii te iubesc, te plac și nu am vrut să-i dezamăgesc. Dacă aș fi mers la rivala lor și i-aș fi făcut să se simtă rău din cauza asta, mai bine nu semnez, așa că n-am mers acolo. De aceea m-am și întors aici”.

Totuși, el are un sfat pentru Ionuț Negoiță:

”Prima dată l-am văzut pe Ionuț Negoiță când am venit să fac testele medicale, apoi nu l-am mai văzut. El nu a venit pe la Săftica de când am venit, deci nu știu. Este normal ca patronii echipelor să vină pe la echipă și ca în anumite momente jucătorii să simtă suportul lor, eu cred că este normal să vină”.

Citește și:

Secretul din spatele succesului Biancăi Andreescu

-->
Previous Uhrin are un nou jucător la dispoziție: ”În 14 zile poate juca”
Next Puljic, despre cea mai mare problemă la Dinamo: ”Trebuie să avem mai multă”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *