Ante Puljic, detalii din izolare: ”Noi asta cerem”


-->

Dinamo se confruntă cu 18 cazuri de COVID-19 la nivelul jucătorilor. Lotul formației, inclusiv fotbaliștii și membrii staff-ului tehnic care sunt ”negativi”, este în carantină până la o nouă testare peste 9 zile. Roș-albii nu s-au mai antrenat deja de 12 zile.

Ante Puljic este căpitanul formației și a fost testat negativ. El ia apărarea echipei lui și coechipierilor. A explicat metaforic situația. ”La Dinamo, e ca pe Titanic. După ce vaporul a izbit aisbergul. Oamenii au luat-o, inițial, în glumă și se jucau fotbal cu bucățile de gheață. Acum, deja vaporul s-a rupt și se scufundă! Cam așa e situația. Păcat că sunt unii pe margine care se bucură de drama celor de pe vapor.

Noi cerem întreruperea campionatului, alții consideră că am fi favorizați de situația asta, dar părerea mea este că dacă privim chestiunea cu atenție trebuie să avem grijă de sănătatea tuturor. Liga internă trebuie oprită de urgență! Întotdeauna vor fi cluburi care vor fi fericite, altele nefericite cu o decizie sau alta. Iar oficialii forului care conduce fotbalul trebuie să decidă, dar să se gândească și la faptul că n-am vrut să ne îmbolnăvim și nici nu putem juca. Atunci, dacă noi suntem arătați cu degetul pentru că am ieșit pozitiv la teste, arătați-i cu degetul și pe ceilalți oameni de pe planetă! Ce, ei au vrut să se infecteze?!”, a reacționat croatul pentru Gazeta Sporturilor.

Fundașul s-a autoizolat.

”Sunt blocat în apartament. Trebuie să respect regulile și chiar o fac. Aveam ceva rămas de la începutul săptămânii, îmi prepar singur mâncarea, uneori comand. Cel mai dificil lucru e cel legat de antrenamente. Fiindcă nu ai prea multe opțiuni în apartament. Acum, situația este mai gravă decât în starea de urgență. Văd că tot mai mulți oameni din fotbalul intern, dar și din România au luat virusul. Nu e ca și cum cei de la Dinamo au mers prin anumite locuri și s-au expus”, a mai spus Puljic.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Lecție inedită de speologie la Peștera Muierii

Previous Hagi a lăudat PCH: ”E ideal pentru România”
Next La Dinamo nu era bun! Aruncat din ”haită”, luat de rivali, i-a adus la un pas de istorie

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *