Anghelache: „Să fie parte din acest club”


Constantin Anghelache, fost președinte în mai multe rânduri la Dinamo, a vorbit pentru GSP.ro despre planul „câinilor” de a-și construi o bază modernă de pregătire la Adunații-Copăceni, în județul Giurgiu.

„Problema e următoarea. După modelul lui Gigi Becali, care și el a făcut mai multe încercări și s-a lipit până la urmă de Berceni, există preocuparea de a atrage la Dinamo și alți posibili oameni care doresc să facă asemenea cheltuieli, mai ales că începe construcția stadionului vara aceasta.

Primarul de acolo, care e dinamovist și pe care-l și cunosc, a găsit de cuviință că ar putea oferi această suprafață de 9 hectare având, zice-se, și acordul consilierilor locali, deși unii care sunt cu opoziția zic: «Ce ne interesează?» ”, a declarat Constantin Anghelache, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Primarul Dan Rusu, viitor acționar?

„Aceasta s-ar antura, cumva, cu ideea că multă lume dorește să devină acționar al lui Dinamo, în contextul în care, în mod cert acum, cel târziu în august, începe demolarea stadionului. Sunt fondurile aprobate, studiul de fezabilitate e pus la punct.

Probabil că decizia domnului primar ar fi și un pas înainte pentru momentul când s-ar număra ulterior printre acționarii echipei Dinamo. Nu el, ci primăria Adunații-Copceni, cea care dorește să facă această chestiune în așa fel încât să fie parte din acest club, cu avantajele care ar decurge de aici.

Personal, am citit cu multe rezerve despre acest lucru și nu sunt sigur că această chestiune va merge până la capăt (…) Timpul e singurul sfetnic bun, să mai așteptăm două, trei săptămâni și vedem”, a declarat Constantin Anghelache, în exclusivitate pentru GSP.ro.

„Domnul primar are un nucleu de consilieri care poate să-l sprijine. Are numărul necesar de consilieri, are majoritate, chiar dacă mai trâmbițează unii.

Localitatea e aproape de București, nu e așa departe. Dacă mă gândesc mai bine…Beșiktaș are cantonamentul în partea asiatică a Turciei. Dacă cei de la Dinamo își fac acolo așa cum a făcut domnul Becali [în Berceni], acolo vor dormi, acolo vor mânca, de acolo vor veni la meciuri.” – Constantin Anghelache, fost președinte Dinamo

Citește și:

Ana Maria Prodan și Reghe, însoțiți de copii la proces. A plâns

-->
Previous Programul lui Dinamo pentru următoarele etape
Next Directorul de marketing criticat dur

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.