Anghelache a făcut calculele lui Cortacero: ”Atât trebuie să aibă în conturi”


Constantin Anghelache i-a făcut calculele lui Cortacero și a dezvăluit și planurile spaniolilor și de ce ar fi cumpărat de fapt Dinamo. De fapt, ei ar veni să se ocupe cu imobiliare în România.

”Aici este o strategie a investitorului, care nu presupune bani, presupune structură de afaceri, structură de gândire și așa mai departe. Cei care au investit la Liverpool, rusul acela care a investit la Chelsea, Ahmetov de la Șahtior n-au plecat după avere, au plecat după o consistență a afacerilor pe care le derulează și care le aduc o profitabilitate suficient de mare.

A doua problemă e că trebuie reconsiderată activitatea unui club. Dacă puneți un tenismen să spună structura veniturilor din participarea la turnee și cele de la firma de echipament, vă va spune că cea de-a doua e mult mai mare. Dacă veți lua salariul lui Cristiano Ronaldo, veți vedea că salariul lui e atât mare deoarece el a adus întâi sute de milioane prin organizarea de marketing. E vorba de o structură de afacere, apoi e o adevărată industrie fotbalistică. Echipele cresc, fac transferuri, iau bani și câștigă.

Ce am auzit e că acești spanioli vin și cu gândul de a investi enorm de mult în domeniul imobiliarelor. Știți care e singura condiție? Pentru un investitor, că sunt sponsorizări sau marketing, el trebuie să se asigure că are 3 bugete legate. Pot apărarea stări de criză. Cu 18 milioane, el are o garanție că 3 ani, în cele mai negre situații care pot apărea, la cele mai slabe afaceri pe care poate să le facă, are acești bani ca să se revigoreze”, a afirmat Anghelache, la GSP Live.

Citește și:

Danuț Lupu, în stare gravă la spital: ”Luptă cu el” Mesaj emoționant

Previous Danuț Lupu, în stare gravă la spital: ”Luptă cu el” Mesaj emoționant
Next Montini pune tunurile pe spanioli și explică de ce echipa n-are rezultate: ”E totul un fake?”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *