Andrei Sin explică cum a fost posibil să semneze cu Sepsi. Cine i-a pus probleme de la Dinamo


Andrei Sin a fost protagonistul unui scandal în această vară, el fiind acuzat că a semnat un contract și cu Sepsi Sfânti Gheorghe, ultima formație a antrenorului Eugen Neagoe.

”S-a discutat prea mult. Eu, fiind liber de contract după ce m-am despărțit de Poli Iași, am avut mai multe oferte din țară. Dar când a venit cea de la Dinamo, am lăsat totul deoparte și am semnat cu ”câinii”. Eu am ales să vin la Dinamo! Singurul contract în patru exemplare, original, regulamentar, l-am semnat cu Dinamo.

A fost înregistrat și la Ligă, sunt jucătorul roș-albilor, altfel nu mă mai antrenam, mai jucam aici?! Am avut mai multe discuții cu diverse echipe, printre care și Sepsi. E mult spus că cei de acolo m-au enervat. Eu îi las să vorbească, le urez succes și mă concentrez pe ce am de făcut la Dinamo”, a ținut să precizeze fundașul stânga venit în această vară.

El a explicat pentru GSP și care sunt obiectivele sale cu noua sa echipă:

”Vrem să demonstrăm că merităm să îmbrăcăm tricoul cu cei doi câini pe elblemă și să-i atragem pe suporteri de partea noastră. Cred că favorită sezonul acesta la câștigarea titlului este tot CFR Cluj, este o echipă omogenă. La CFR, FCSB, CSU, Viitorul s-au făcut investiții, însă avem puterea să ne apropiem de ele dacă suporterii noștri minunați ne vor fi aproape.

De la Dinamo când jucam contra lor Diego Salomao mi-a pus mari probleme, păcat că nu-l mai prind aici. Și Dan Nistor e foarte imprevizibil, are calitate. Din campionat, Dennis Man pune mari probleme. Dar, acum, fiind la Dinamo, sper să-i pun eu lui probleme!

Sin a dezvăluit și care au fost idolii copilăriei:

”Ca mulți copii ai României, când ne-am apucat de fotbal, am făcut-o cu imaginea lui Gheorghe Hagi în gând. A fost uriaș. Îmi desenam 10 pe spate, pe un tricou alb, se nimerea ca și Del Piero, idolul copilăriei, să fie tot decar. Îmi plăceau amândoi ca personalitate totală, nu doar ca fotbaliști”, a mai declarat fundașul venit de la Iași.

Citește și:

Dinu de pământ cu șefii FRF. Unde consideră că au greșit

-->
Previous Dinu de pământ cu șefii FRF. Unde consideră că au greșit
Next INTERVIU EXCLUSIV Răuță: ”Altfel nu veneam” Ce mesaj are pentru suporteri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *