Andrei Radu rupe tăcerea în privința salariului


Andrei Radu, fotbalistul despre care s-a scris că este cel mai bine plătit jucător din actualul lot al lui Dinamo, a vorbit, în exclusivitate pentru Playsport.ro, despre situația sa la „câini” și sacrificiile pe care le-a făcut de când s-a întors în „Groapă”.

El caută înțelegere cu Răzvan Zăvăleanu pentru a părăsi formația fără a depune memoriu, dar cu o mică compensație, în oglindă cu sacrificiile financiare pe care le-a făcut în ultimele 2 stagiuni.

(N.r. – Ți-ai depus memoriu?) Hai să te întreb așa: tu ce ai face? Am renunțat la bani pentru Dinamo, pentru a ajuta clubul. Eu încerc să mă înțeleg cu domnul Zăvăleanu. Negociem. I-am mai cerut unul sau două salarii pentru a încheia contractul, dânsul vrea să plec gratis, fără să mai iau niciun ban. În stagiunea trecută, 2020-2021, am jucat pe 1000 de euro/lună.”

De când m-am întors la Dinamo (n.r. – 2020), eu am jucat, mereu, în aceste două stagiuni, pe sub 50% din ce era trecut în trecut în contract. Am renunțat la 50.000 din salarii, am renegociat mereu în interesul clubului. De la 7000 am renegociat la 5000 și tot așa. Și, indiferent ce era trecut în contract, am luat mereu sub 50%.”

Am văzut ce s-a scris, că aș câștiga eu 9500 de euro/lună. E fals. Eu mai am contract până în vara lui 2023 și, când am fost adus de spanioli, în contract era o clauză conform căreia, din stagiunea 2022-2023, salariul meu ar fi urmat să crească la 9000 de euro. Totuși, nici vorbă ca eu să am 9500 în acest moment.”

Te mai întreb o dată: tu ce ai face? Caut înțelegere. Discut și o să mai discut cu domnul Zăvăleanu. Sper să cădem de acord. Încerc să mă înțeleg cu el, dar încă n-am făcut-o.”

Citește și:

Vasile Dîncu de Ziua Drapelului, în Harghita: ”Nu intră în competiție”

Previous Dinamo a amânat de două ori vizita medicală
Next Anghelache: „S-ar putea să nu se înscrie în Liga 2”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *