Andrei Radu explică de ce a ales CFR Cluj


Fundașul stânga, Andrei Radu, a fost cel mai dorit jucător în această vară la Dinamo, dar din păcate ”câinii” au pierdut din start lupta cu cei de la CFR Cluj pentru înregimentarea jucătorului care s-a întors în țară din Cipru. Acesta visează să joace împotriva lui Cristiano Ronaldo și a simțit că este mai aproape la campioana României de a-și împlini visul.

”Am făcut această alegere pentru că am considerat că este cea mai bună pentru cariera mea fotbalistică. Ceea ce mă intersează este să evoluez şi să mă promovez. Orice jucător şi-ar dori să joace la o campioană şi, mai ales, cu şanse de calificare în grupele Ligii Campionilor. Sunt optimist şi am şi o echipă pe care aş vrea să o întâlnesc în grupe. Visez să joc împotriva celor de la Real Madrid.

Cu siguranţă va fi greu să mă impun, însă consider că pentru a fi titular la orice echipă depinde numai şi numai de mine, aşadar cred că toata puterea stă în “picioarele” mele şi sunt pregătit să fac faţă oricărei presiuni. Nu am emoţii, sunt pregătit să dau totul, altfel nu mai semnam cu CFR şi nu mai ajungeam aici”, a spus Andrei Radu într-un interviu exclusiv pentru prosport.ro.

-->
Previous Un jucător se propune la Dinamo: ”Acolo m-aș întoarce oricând”
Next Când se întoarce Penedo la pregătiri. Problemă mare pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *