Andrei Nicolescu despre primă: ”Asta le-am dus”


-->

Andrei Nicolescu a vorbit la finalul meciului de pe Arcul de Triumf, cu Poli Timișoara, 1-1, despre calificarea în play-off-ul Ligii a 2-a.

”Eu mă gândeam că ar fi trebuit să câștigăm. Mie mi se pare că aceste momente, aceste meciuri, fac o echipă să crească, competiția crește când există mize de genul ăsta, iar dacă astăzi din punct de vedere tehnic nu am făcut un meci strălucitor, important e că iar a ieșit soarele pentru noi.

Eu personal eram mult mai atent la meci, nu la rezultatele din celelalte partide, ceilalți din jurul meu mi-au zis, dar important e că din astfel de meciuri, le-am zis și în vestiar, dintr-o astfel de îndârjire o echipă poate să facă pasul spre performanță și să fie din ce în ce mai bună”, și-a început discursul Nicolescu.

Întrebat dacă le-a dus și prima în vestiar, Nicolescu a răspuns: ”Deocamdată le-am dus niște pizza și în seara asta o să încercăm să sărbătorim împreună pentru că trebuie să învătăm să ne și bucurăm după un sezon greu în care nimeni nu ne dădea șanse să fim în competiția asta de 6, ei s-au găsit acolo, e meritul lor și astăzi chiar trebuie să se bucure pentru asta”.

De asemenea, acesta a vorbit despre noul obiectiv al echipei:

”Obiectivul v-am spus. În momentul în care suntem matematic în play-off, ne vom lupta pentru promovarea directă. În momentul ăsta nu mai e nimic de pierdut, au făcut mai mult decât se aștepta toată lumea, de acum încolo au numai de câștigat.

Am vorbit cu Răzvan Zăvăleanu și încercăm să găsim o soluție pentru a aduce jucători. Avem un post deficitar, știu, e foarte important și o să facem tot posibilul să găsim o soluție. Așteptăm să aflăm țintarul să vedem cu cine vom juca.”

Citește și:

Dinamo a ajuns cu mare noroc în play-off

Previous Tensiune maximă. Ce au făcut jucătorii după meci
Next Promisiunea făcută de șefi după meci

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *