Andrei Nicolescu, lăudat de un fost colaborator


-->

Andrei Nicolescu este lăudat de Florin Manea. Cei doi au lucrat împreună la Rapid și explică că acesta s-a implicat la Dinamo ca să aducă mai mulți oameni de afaceri lângă el și să pună bazele unui club care să facă din nou performanță.

”Pe Andrei Nicolescu îl știu de la Rapid, am lucrat cu el. E avocat. Eu cât am lucrat cu el am lucrat bine, nu am avut ce să-i reproșez. Singura chestie e că el a stat mai în umbră, majoritatea contrelor le-am avut cu Angelescu, care se erija în conducătorul suprem.

E un băiat inteligent. Cu toate că multă lume nu-l suferea la Rapid, a fost omul care a pus bazele acestui club (n.r. – Rapid). Mi s-a părut că a fost alungat urât, după parteneriatul pe care l-a avut cu Angelescu. Sper să reușească la Dinamo, să fie lăsat să se implice.

Cu el, nu cred că Dinamo e pe mâini rele. Ideea lui, să aducă mai mulți afaceriști, e genială. Să vedem dacă acești afaceriști se vor băga sau nu vor dori să se implice”, a declarat Manea pentru sport.ro.

Andrei Nicolescu este unul dintre fondatorii societății Red&White, care a preluat pachetul majoritar de acțiuni al lui Dinamo de la Dorin Șerdean.

Cine este Andrei Nicolescu:

-46 de ani;
-avocat de meserie;
-a fost vicepreședinte la Rapid când giuleștenii se aflau în Liga 4;
-a venit în Giulești alături de Victor Angelescu, însă a fost îndepărtat în 2021, după ce a încercat să blocheze venirea lui Daniel Niculae ca președinte;
-a dat clubul Rapid în judecată și a cerut despăgubiri de 5 milioane de euro;
-în august 2022, acesta a creditat-o pe Dinamo cu 100.000 de euro.

Citește și:

Ce l-a mulțumit pe Burcă: ”Eu așa cred”

Previous Au bani. Ce și-au asumat noii acționari
Next Detalii importante despre viitorul lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *