Andrei Nicolescu își face autoportretul


Noul acționar al lui Dinamo, Andrei Nicolescu, și-a făcut autoportretul în emisiunea lui Costin Ștucan de la GSP.

”Sunt avocat de peste 20 de ani, fac avocatură din plăcere. Am niște mandate destul de importante în zona avocaturii de business, cu care probabil orice avocat s-ar mândri. În partea sportivă, fac totul din pasiune. Am fost pasionat de fotbal de mic”, a răspuns noul conducător al lui Dinamo.

Nicolescu a fost întrebat și dacă mai are dispute legale cu Rapid, club la care a ocupat funcția de vicepreședinte:

„La momentul ăsta, nu mai am nicio dispută cu clubul Rapid. Am o înțelegere cu domnul Șucu legat de chestia asta. Este un om de mare calitate și mare onoare. Singurele mele litigii au fost cu Victor Angelescu, nu cu clubul Rapid. În rest, numai de bine”.

Cum a ajuns să se implice în fotbal:

”De acum vreo 10 ani am început să mă implic alături de niște prieteni în diverse probleme organizatorice ale unor cluburi mai mici. Prima oară la Vâlcea, apoi la Reșița, apoi la Snagov. Cu domnul Rufă, da. Asta pur și simplu pentru că era client al meu în alte business-uri și ușor, ușor, am ajuns în zona asta”, a afirmat Nicolescu.

Andrei Nicolescu a colaborat cu Cătălin Rufă, fost investitor controversat la Snagov și CSM Rm. Vâlcea, asociat cu mafia pariurilor. La acea vreme, un insider a explicat pentru GSP cum, la un meci cu Buftea din 2009, „în tribună s-au aflat Gabi Oprea, directorul executiv al Snagovului, şi Cătălin Rufă, unul dintre sponsori. Aveau la dispoziţie un laptop. Pentru a paria live!”

Când moderatorul a pomenit controversele cu Rufă implicat, Nicolescu a spus: „Nu am o problemă cu asta, era doar un prieten, un client. Am auzit, dar pe mine m-a interesat zona administrativă, de organizare a clubului, de management intern, atât”.

De asemenea, avocat de meserie, noul șef de la Dinamo a avut o relație profesională cu fostul deputat Sebastian Ghiță, fugit în Serbia, pe care l-a cunoscut încă din perioada liceului.

Andrei Nicolescu a fost întrebat despre acest aspect în studioul GSP Live: „Cum a fost să reprezinți un om care e fugit din țară?”.

„Aveți o informație greșită. Eu nu am reprezentat un om. Am avut contracte de asistență juridică cu unele dintre firmele în zona comercială care, la un moment dat, au fost asimilate de presă cu Sebastian Ghiță. În zona penală nu am avut tangență cu nimic din ce a însemnat reprezentarea lui.

Noi am fost în același liceu la Ploiești. Faptul că am reușit să fiu consilier de business în anumite afaceri care cumva derivau din ce făcea el și acum sunt de super succes nu are legătură cu faptul că ne cunoșteam sau eram prieteni”, i-a răspuns Nicolescu moderatorului Costin Ștucan.

Citește și:

Reacția dinamoviștilor: ”A jucat un Porsche cu un Renault”

Previous Reacția dinamoviștilor: ”A jucat un Porsche cu un Renault”
Next Nicolescu: ”Poate fi un om care să fie aproape de Dinamo”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *